Emmi hírek

Közélet › Emmi

Emmi: Újabb pluszforrás a gyerekek egészségügyi ellátására

19.12.18 19:35

A gyermekek ellátása érdekében mintegy 300 millió forintot kapnak az oktatási intézményekben fontos egészségfejlesztő és felvilágosító munkát végező iskola-egészségügyi szolgálatok.

Könnyebb lesz kiváltani a családtagok gyógyszereit

19.12.18 08:28

Jövőre már könnyebb lesz a hozzátartozók receptjeinek kiváltása az elektronikus meghatalmazás lehetőségével - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi).

A téli szünetben is kapnak meleg ételt a rászoruló gyerekek

19.12.17 17:13

A téli szünetben – ahogyan az összes iskolai szünetben – is biztosítja a kormány az ingyenes gyermekétkeztetést a rászoruló diákoknak – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) kedden az MTI-vel.

A rák 12 jele, amiről a legtöbben nem tudnak

19.12.17 16:49

A szív- és érrendszeri betegségek után Magyarországon a rák következtében halnak meg a legtöbben. Száz emberből átlagosan huszonöt ember...

Emmi: Minden színház megkapta a többlettámogatást

19.12.16 18:22

A táncművészeti szervezetek kétszer, a zeneművészeti szervezetek pedig háromszor több támogatást kaptak, mint az előző esztendőben – közölte a minisztérium.

Megérkeznek a héten a családtámogatások

19.12.16 17:29

Még a karácsonyi ünnepek előtt megkapják a decemberi családtámogatásokat, a családi pótlékot, a gyermekgondozást segítő ellátást és a gyermeknevelési támogatást a gyermeket nevelő családok – tudattta közleményében az Emberi Erőforrások…

A héten megérkeznek a januárban esedékes családtámogatások

19.12.16 15:14

A gyermeket nevelő családok – tekintettel az ünnepi kiadásokra – a szokottnál korábban, még a karácsonyi ünnepek előtt megkapják a decemberi családtámogatásokat.

Milyenek ma a tüdőrák túlélési esélyei?

19.12.16 13:25

Az új terápiák eredményeként javult a tüdődaganatos betegek túlélési aránya - mondta Horváth Ildikó, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egészségügyért felelős államtitkára.

Mi fog megölni? A pálinka, vagy a zsír?

19.12.15 12:58

Magyarország 2019-ben radikálisan csökkentette a szív- és érrendszeri betegségekben jelentős szerepet játszó transzzsírsavak mennyiségét az élelmiszerekben, ezzel követendő példává vált az uniós tagállamoknak - állítja az…

A(z) "Emmi" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Itt az Mvsz pályázata utánpótlás edzők számára

Hét utánpótlás edző számára hirdet jövedelemkiegészítő pályázatot a Magyar Vitorlás Szövetség (MVSz) EMMI-forrásból.

Közélet

Üzenet Orbán Viktornak: Gyöngyöspata miattad van.

“Nehogy már kifizessek százmilliót hatvan gyereknek! Ez Lőrincem egy napi bére amit nekem gyűjtöget. Abból vegyem el? Lóf@szt! Meg akkor azt is be kellene ismernem, hogy az oktatási rendszerem amit kitaláltam úgy szar ahogy van.…

Politikus

A málenkij robot áldozataira emlékeztek Kismaroson

A kommunista diktatúrák halálos áldozatainak száma világviszonylatban 100 millióra tehető, kötelességünk, hogy megemlékezzünk a kioltott ártatlan életekről – mondta Rétvári Bence.

Politikus

Az Egyesült Államok szerint Magyarországé a vezető szerep a családpolitika terén

A magyar családpolitikát érdeklődés és elismerés övezi Washingtonban - jelentette ki az MTI-nek csütörtökön Novák Katalin.

 

Kategória ajánló