Emmi hírek

Közélet › Emmi

Pokrovenszki Krisztián: „A régészet és az informatika csodálatosan kiegészíti egymást”

20.01.13 20:08

Pokrovenszki Krisztián 2019 december vége óta bírja az Emberi Erőforrások Minisztériumának megerősítését, így már hivatalosan és titulusában is igazgatója a Szent István Király Múzeumnak, amelyet az elmúlt évben megbízottként vezetett.

Orvosi ellátást segítő fejlesztést nyert a 4iG

20.01.13 09:22

Orvosi ellátást segítő informatikai eszköz fejlesztését nyerte el a 4iG Nyrt. – közölte a cég a tőzsde honlapján hétfőn. Azt írták, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) “Magyar Falu Programjának” keretében “Orvosi ellátást segítő orvosi eszköz…

Elfogták a kaposvári bántalmazót

20.01.10 14:25

A kaposvári gyermekotthonban történt bántalmazás kapcsán a rendőrök korábban elfogták azt a fiatalt, aki a felvételt készítette, most pedig társát, a bántalmazót is megtalálták, majd bűnügyi őrizetbe vették - közölte a rendőrség.

Apja popzenéjére hangolt videót osztott meg a 22 éves helyettes államtitkár, akinek mától kell meghallania a fiatalok hangját

20.01.08 14:55

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának fiatalokért felelős helyettes államtitkárává nevezték ki szerdán Rácz Zsófiát - mondta Novák Katalin, a minisztérium család- és ifjúságügyért felelős államtitkára szerdán az MTI-nek.

Rétvári: a nemzeti összetartozás minden magyarba bele van írva

20.01.07 15:59

A nemzeti összetartozás minden magyarba bele van írva - hangoztatta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára kedden Mosonmagyaróváron, a nemzeti összetartozás évének ünnepélyes megnyitóján.

Életbe lépett az 1-es típusú diabétesszel élők támogatása

20.01.07 09:22

Az év elején életbe lépett az 1-es típusú diabétesszel élő gyermekeket nevelő családoknak és a felnőtteknek nyújtott támogatás - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkára.

A(z) "Emmi" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Az ország legjobb gimnáziuma is tiltakozik a NAT ellen

A hazai középiskolai rangsor első helyén álló veszprémi Lovassy László Gimnázium 57 tanárából 48 pedagógus írta alá azt az állásfoglalást, melyben azt jelzik, hogy az új NAT bevezetését célszerű lenne egy évvel elhalaszani.…

Közélet

A rostszegény étrend magas vérnyomást okozhat

Magas vérnyomást okozhat a rostszegény étrend – állapította meg egy nemzetközi kutatás, amelyet az ausztráliai Monash Egyetem tudósai vezettek. A ...

Politikus

Rétvári: Élvonalban a magyar nyugdíjak nemek közötti különbsége Európában

Az Eurostat friss felmérése alapján továbbá 30 százalékkal alacsonyabb a szegénységben élő nyugdíjasok aránya hazánkban

Politikus

Szarajevóban nagy érdeklődést váltott ki a magyar családi adókedvezmény rendszere

Bosznia-Hercegovina számára fontos, hogy mielőbb az EU teljes jogú tagja legyen, mutatott rá Novák Katalin

 

Kategória ajánló