Emmi hírek

Közélet › Emmi

Családbarát Hely Tanúsító Védjegyet kapott a Debreceni Törvényszék is

Tegnap 10:19

Öt bíróság vehette át a Családbarát Hely Tanúsító Védjegy bronz fokozatát az első alkalommal meghirdetett pályázaton. Az elsők között a Fővárosi, a Budapest Környéki, a Debreceni, a Szekszárdi és a Szombathelyi Törvényszék kapta meg az elismerést,…

Cáfolja a sajtóhíreket az Emmi: Nincs egészségügyi vészhelyzet

19.12.13 15:28

"Nincs egészségügyi vészhelyzet, nincs járványügyi zárlat a Zala Megyei Szivárvány Egyesített Szociális Intézmény Aranyág Otthonában" - írja közleményben az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Megállapodást kötött a kormány a fiatalokkal

19.12.11 16:43

A cél, hogy a magyar fiatalok hangja eljusson a kormányhoz – jelentette ki Novák Katalin államtitkár arról a stratégiai megállapodásról, amelyet ma kötött az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Ifjúsági Tanács

Először nem engedték be a biztonságiak az Emmi-be Hadházyékat, majd mégis

19.12.10 12:07

Hadházy Ákos és Szél Bernadett ma délelőtt az Emmibe akart a Nemzeti alaptantervről egyeztetni, először nem engedték be őket.

Gothár-ügy: hallgat a balliberális ellenzék

19.12.09 15:04

– A Marton-ügy kapcsán a teljes balliberális ellenzék petíciózott a szexuális zaklatás ellen, és követelték a fellépést, míg mostanra elfogyott a bátorság és hallgatnak – mondta Rétvári Bence, az EMMI államtitkára az Országgyűlésben. Szó volt arról is,…

Emmi: kiszámítható helyzet és felelősségi viszony jön létre a színházak fenntartásában

19.12.09 14:47

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szerint átlátható működési modellt, kristálytiszta, kiszámítható helyzetet és felelősségi viszonyokat teremt az Országgyűlés előtt lévő kulturális törvényjavaslat a színházak fenntartásában.

Ellenzéki csoport tervez betörni az Emmi-be

19.12.09 10:17

A vasarnap.hu internetes portál értesülései szerint gerillaakcióra, botránykeltésre készülnek hétfő kora délután az Emberi Erőforrások Minisztériumának épületében.

A(z) "Emmi" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Családbarát Hely díjat kapott a Magyar Közút

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. elnyerte az Emberi Erőforrások Minisztériuma által alapított Családbarát Hely tanúsító védjegy bronz fokozatát Munkahely kategóriában.

Közélet

Családbarát Hely díjat kapott a Magyar Közút

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. elnyerte az Emberi Erőforrások Minisztériuma által alapított Családbarát Hely tanúsító védjegy bronz fokozatát Munkahely kategóriában.

Politikus

Karácsony politikai döntést hozott kulturális területen

Tarlós István főpolgármesterként azokat az embereket is kinevezte a színházak élére, akikkel nem feltétlenül állt egy világnézeti platformon – mondta Rétvári Bence államtitkár.

Közélet

Összefognak az egészségesebb lakosságért

Együttműködési megállapodást írt alá az önkormányzat és a Debreceni Egyetem.

 

Kategória ajánló