Emmanuel Macron hírek

Politikus › Emmanuel Macron

Macron: az EU belső reformja után jöhet csak a bővítés

19.07.15 20:54

Belső reformokra van szükség az Európai Unióban, és csak azt követően lehet szó bővítésről - hangsúlyozta Emmanuel Macron francia elnök hétfőn Belgrádban.

Orbán Viktor: Ez maradjon az én titkom

19.07.12 08:27

Nem árulja el a magyar kormányfő, hogyan vette rá Emmanuel Macron francia elnököt arra, hogy álljon el Frans Timmermans támogatásától; a közrádiónak adott péntek reggeli interjújából azonban kiderül, "diplomáciai horroron" van túl a kormány,…

Irán megkezdte a megengedettnél magasabb dúsítású urán előállítását

19.07.09 11:09

A perzsa ország azzal fenyegette meg az európai országokat: ha 60 napon belül nem segítenek kivédeni az amerikai szankciókat, kemény lépésre szánja el magát.

Merkel: A Nyugat-Balkán csatlakozása az EU stratégiai érdeke

19.07.05 20:53

A bővítéssel nem lehet várni, amíg az EU hatékonyabbá teszi irányítási mechanizmusait – reagált Merkel azon újságírói kérdésre, amely  Emmanuel Macron francia elnök egyik minapi kijelentésére utalt.

Róháni: Irán nem akar háborút az Egyesült Államokkal

19.06.25 18:56

Ha viszont az Egyesült Államok ismét megsérti Irán területi vizeit és légterét, ahogyan azt iráni tisztségviselők szerint a múlt héten lelőtt drón tette, szembeszállnak vele.

Elton John Becsületrendet kapott Macrontól

19.06.21 18:20

A legmagasabb francia polgári kitüntetést, a Francia Köztársaság Becsületrendjét kapta meg Elton John.

A(z) "Emmanuel Macron" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Macronnak menekülnie kellett egy színházi előadásról

Sietősen távoznia kellett Emmanuel Macron francia elnöknek péntek este Párizsban egy színházi előadásról, miután tüntetők megpróbáltak behatolni a színházba - írta internetes felületén a Le Figaro című napilap.

Nagyvilág

Irán szerint Európa feláldozta az atomalkut

Iráni külügyminiszter: Párizs, London és Berlin eladták az atomalku maradványait.

Politikus

Angela Merkel: Az EU Németország életbiztosítása

Az Egyesült Királyság távozása az Eu-ból figyelmeztetés az uniónak, és a megfelelő válasz az, ha az Eu vonzóvá, innovatívvá, kreatívvá válik – mondta a német kancellár Londonban.

Politikus

Bevándorlás: saját kormányát bírálta a francia kormányfő

Vitanapot tartottak a migrációról a párizsi nemzetgyűlésben, ahol Marine Le Pen a múlt heti támadással kapcsolatban kijelentette: a támadó francia volt, de külföldi imámok is tehetnek a merényletről.

 

Kategória ajánló