Emmanuel Macron hírek

Politikus › Emmanuel Macron

Kampánytéma lett Orbán Párizsban

19.05.15 16:04

Francois-Xavier Bellamy, a hagyományos jobboldali Republikánus Párt (LR) listavezetője védelmébe vette Orbán Viktort a párizsi Montaigne Intézet által szervezett EP-választási vitán.

Hidvéghi Balázs: Nem emberséges Európát veszélybe sodorni

19.05.09 15:37

Angela Merkel német kancellár megmentette Európát a 2015-ös migránsválság idején - így értékelte a migránsválságot a szocialisták csúcsjelöltje egy TV-vitában.

Orbán és barátai pénzimádó „eurofóbok”

19.05.08 21:12

Bernard Guetta szerint akinek nem tetszik az EU, annak ki kellene lépnie. Trump, Putyin, Hszi Csin-ping hasznos idiótáiról is beszél.

Macron bukhat: Franciaországban már a bevándorlásellenes Marine Le Pen vezet

19.05.07 21:09

Ha csak kis mértékben is, de átvette a vezetést a legfrissebb közvélemény-kutatás szerint Macrontól és pártjától a Marine Le Pen vezette jobboldali, bevándorlásellenes Nemzeti Összefogás. Ez azt jelzi, hogy megállíthatatlanul tovább csökken Macron…

Salvini: "Orbán Viktor kormánya a határzárral eredményt ért el"

19.05.02 20:39

Orbán Viktor kormánya a határzárral eredményt ért el, jelenleg Magyarország a lehető legkevesebb illegális belépéssel számol Matteo Salvini olasz belügyminiszter, a kormánypárt Liga vezetője szerint. Salvini erről pártja kampánytalálkozóján beszélt…

Párizs lángokban, százezrek tüntetnek Franciaországban

19.05.01 18:57

Szabályos utcai háború tört ki Párizsban kora délután a rendőrök és az Emmanuel Macron, a bevándorláspárti elnök kormányának érzéketlen szociális politikája ellen tüntetők között. A szélsőbaloldali anarchisták törnek-zúznak, a rendőrök már több,…

A(z) "Emmanuel Macron" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Emmanuel Macronon is múlhat az Európai Unió hitelessége

Hitelességi válságot okozna az uniónak a bővítés leállítása a szakértő szerint, Albánia és Észak-Macedónia jelenleg várakozik.

Nagyvilág

Leonardo da Vinci életmű-kiállítás nyílik a Louvre-ban

Az előzetes jegyfoglalások alapján már a megnyitó előtt hatalmas közönségsikernek ígérkezik a párizsi Louvre Leonardo da Vinci-kiállítása, amelyet az olasz polihisztor halálának ötszázadik évfordulója alkalmából…

Politikus

Koalíciós vitát okozott Németországban a védelmi miniszter rendezési javaslata

Angela Merkel kancellárnak kellett közbelépnie, hogy enyhítse a feszültséget.

Politikus

Bevándorlás: saját kormányát bírálta a francia kormányfő

Vitanapot tartottak a migrációról a párizsi nemzetgyűlésben, ahol Marine Le Pen a múlt heti támadással kapcsolatban kijelentette: a támadó francia volt, de külföldi imámok is tehetnek a merényletről.

 

Kategória ajánló