Emmanuel Macron hírek

Politikus › Emmanuel Macron

A többséget még nem győzte meg Macron terve

17.10.18 22:00

Másfél-két év múlva érezhetők lesznek a reformok hatásai a munkanélküliség csökkenésében.

Macron elnök: Harvey Weinstein méltatlan a becsületrendre

17.10.16 09:02

A francia államfő kérte a Becsületrendet adományozó kancelláriát, hogy vonja vissza a kitüntetést az amerikai producertől, aki évtizedeken keresztül szexuális szolgáltatásokért osztogatott filmszerepeket Hollywoodban.

Macron: kitoloncolja Franciaország a bűncselekményeket elkövető illegális bevándorlókat

17.10.16 08:42

Emmanuel Macron francia államfő vasárnap ígéretet tett arra, hogy ezentúl minden olyan, az országban illegálisan tartózkodó külföldit kitoloncolnak a hatóságok, aki bűncselekményt követ el. Törvénymódosítás nélkül "keményebb intézkedéseket…

Szigorít Franciaország a bevándorlókkal szemben

17.10.15 23:13

Májusi megválasztása óta Emmanuel Macron francia államfő először adott televíziós interjút, amelyben az illegális bevándorlókról, illetve a munkaügyi reformokról beszélt.

Európa megoldás, nem pedig probléma

17.10.13 15:03

Több területen is reméli Magyarország csatlakozását az uniós reformtervekhez Franciaország - mondta az MTI-nek Nathalie Loiseau, Franciaország Európa-ügyi minisztere, aki pénteken Budapesten tárgyal.

A francia miniszterelnök nem hajlandó csatlakozni a kormánypárthoz

17.10.09 16:18

Edouard Philippe francia miniszterelnök, akit várhatóan a héten kizár soraiból az általa alapított Köztársaságiak jobbközép párt, nem kíván csatlakozni az Emmanuel Macron államfő által alapított Köztársaság lendületben nevű kormánypárthoz.

Trump újabb terrorellenes lépésekről egyeztetett Macronnal

17.10.07 09:02

Donald Trump amerikai elnök Emmanuel Macron francia államfővel egyeztetett telefonon pénteken a közös terrorellenes fellépésről az afrikai Száhel-övezetben.

Macron kész beavatkozni a közel-keleti folyamatokba

17.09.30 08:54

Emmanuel Macron francia köztársasági elnök a kurdisztáni népszavazással kapcsolatban kialakult helyzet rendezése érdekében telefonon tárgyalásra Párizsba hívta október ötödikére Haider al-Abádi iraki kormányfőt.

A(z) "Emmanuel Macron" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Válságban a francia Nemzeti Front: távozik Marine Le Pen legfőbb bizalmasa

Távozásra kényszerült Florian Philippot, a francia Nemzeti Front alelnöke. A pártelnök Marine Le Pen legfőbb bizalmasának számító politikus maga jelentette be csütörtökön, hogy kilép a jobboldali pártból, amelyben a tavaszi…

Nagyvilág

Cavani: nem kell, hogy barátok legyünk Neymarral

Párizs - Az uruguayi Edinson Cavani elárulta milyen a viszonya a Paris Saint-Germainben csapattársaként szereplő brazil Neymarral.

Közélet

A JOY Tündér idén a gyerekek értő olvasásért kampányol

Ma Magyarországon minden ötödik gyermek küzd olyan olvasási és szövegértési nehézségekkel, amelyek egy életen át akadályozhatják őket abban, hogy kibontakoztathassák a bennük a rejlő tehetséget és megvalósíthassák…

Nagyvilág

Közös nevezőn Bulgáriával

Fontos, hogy az újabb európai uniós tagállamok összehangolják álláspontjaikat annak érdekében, hogy a gazdák megfelelő forrásokhoz juthassanak.

 

Kategória ajánló