Emmanuel Macron hírek

Politikus › Emmanuel Macron

Macron ellentmondásosnak nevezte Napóleont, az államférfit és hadvezért

21.05.05 21:52

Emmanuel Macron francia államfő Napóleon ellentmondásosságát hangsúlyozta a francia császár halálának 200. évfordulóján Párizsban rendezett megemlékezésen elmondott beszédében.

Macron megkoszorúzza Napóleon síremlékét

21.05.05 17:28

Bonaparte Napóleon halálának 200. évfordulója alkalmából ma délután Emmanuel Macron francia köztársasági elnök megkoszorúzza a hadvezér sírját.

Franciaország is óvatosan, de a nyitásra készül

21.04.27 09:04

Emmanuel Macron francia elnök valószínűleg a következő napokban tesz bejelentést a járványügyi korlátozások enyhítésére vonatkozó tervekről - mondta Elisabeth Borne munkaügyi miniszter kedden a Reuters szerint.

Macron szerint az Oroszország elleni szankciók önmagukban nem elegendőek, de "a csomag részét képezik"

21.04.20 06:55

Bizonyos módon újra kell értelmeznünk a saját történelmünket - jelentette ki Emmanuel Macron francia államfő az amerikai CBS televíziónak adott interjújában, amelyben a többi között arról beszélt, hogy Franciaország a gyarmati múltjából eredően…

Macron fenyegetést küldött Putyinnak

21.04.18 10:10

Emmanuel Macron francia elnök szerint a nemzetközi közösségnek "világos határvonalakat" kell meghúznia Oroszországgal szemben, beleértve a szankciók bevezetését Vlagyimir Putyin orosz elnök "elfogadhatatlan viselkedése" miatt.…

A(z) "Emmanuel Macron" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Macron szerint gond van az oltóanyaghoz való hozzáféréssel

Emmanuel Macron francia államfő is támogatja a koronavírus-elleni oltóanyagok szabadalmának feloldását. Rövid távon ugyanakkor a meglévő adagok adományozása, és a legszegényebb országokkal partneri viszonyban történő…

Nagyvilág

Több megállapodást írt alá Magyarország és Kolumbia külügyminisztere

A koronavírus-járvány miatt a szerződéseket több ezer kilométer távolságból írták alá.

Tudomány

Csülökpörköltdrive – a Szakály család nagyapától unokáig és az első magyar sztrádabisztró

Az első magyar autópálya melletti első étterem 1975-ben nyílt meg, azóta több átalakítás és költözés után ma kávézó, önkiszolgáló és drive kombójaként próbálja túlélni a járványt.

Nagyvilág

Ez lesz a Csíki Játékszín eddigi legnagyobb szabású bemutatója

Az évad utolsó bemutatójára készül a Csíki Játékszín, Somogyi Szilárd rendezésében a Valahol Európában című musical dupla szereposztásban tekinthető meg, így két bemutató dátumot tűzött ki a színház.

 

Kategória ajánló