Emirates hírek

Márka › Emirates

Az Emirates dolgozói 30 százalékát tervezi leépíteni

20.05.18 13:23

Dolgozói 30 százalékának elbocsátását, és az Airbus A380-as flotta kivonásának felgyorsítását tervezi az Emirates a koronavírus-járvány miatt kialakult keresletcsökkenés következtében.

Eddig példátlan kirúgási lavinára készül az Emirates

20.05.18 08:19

Az Emirates Group körülbelül 30 000 munkahely megszüntetését fontolgatja, ami a globális légiközlekedési iparban, amit a koronavírus világjárvány teljesen lehibernált, az eddigi legnagyobb megszorításnak számít - írja a Bloomberg.

Emirates: 456 millió dolláros nyereség

20.05.12 10:16

Sorozatban harminckettedik éve nyereséges az Emirates – derül ki a vállalatcsoport most közzétett Éves Jelentéséből. A csoportszintű árbevétel 28,3 milliárd dollár lett, amely 5 százalékkal alacsonyabb, mint a megelőző üzleti évben. Ennek két fő oka,…

Hatalmas lehetőséget kapott a neves magyar verseny

20.05.08 08:43

A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) a hivatalos honlapján hozta nyilvánosságra a koronavírus-járvány miatt átalakított 2020-as World Tour-versenynaptárját – így a három nagy országúti kerékpáros-körverseny, a Tour de France, a Giro d’Italia és a…

Fenntarthatósági kezdeményezéseket mutatott be az Emirates a Föld Napján

20.04.22 10:02

Az Emirates a Föld Napja alkalmából bemutatta fenntarthatósági kezdeményezéseit, a légitársaság egyebek mellett lecseréli az egyszer használatos műanyag eszközeit, naperőművet épít és fellép az orvvadászat ellen. 

Utasai érdekében lépett az Emirates

20.04.14 14:49

A légitársaság kedvező lehetőségeket biztosít azon utasainak, akik a COVID-19 járvány miatt nem tudnak utazni.

Húsvéti gasztrotúra a világ körül az Emirates séfjeivel – otthonra

20.04.09 10:53

Maradj otthon és közben utazd be mégis a világot! – az Emirates séfjei kulináris világkörüli útra invitálnak mindenkit, aki a járvány miatt kénytelen otthon maradni, de már nagyon vágyik az utazásra. A légitársaság séfjei az ideális háromfogásos menü…

Folyamatosan szállítja az arcmaszkokat és orvosi felszereléseket Budapestre az Emirates SkyCargo

20.04.02 15:33

Az Emirates SkyCargo teherszállító gépei március közepe óta április végéig hetente szállítanak arcmaszkokat, orvosi eszközöket és elektronikai felszereléseket Kínából Budapestre, ezzel is segítve a járvány megfékezéséért tett erőfeszítéseket.   Az…

A(z) "Emirates" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

Dolgozói 30 százalékát bocsáthatja el az Emirates

A légitársaság az Airbus A380-as flotta kivonását is felgyorsítaná, így akár 50 repülőgéppel is csökkenhet a géppark mérete.

Nagyvilág

Málta továbbra is szétosztaná a migránsokat

Málta ideiglenesen befogad mintegy négyszáz migránst, akiket a koronavírus járványa miatt kirándulóhajókon helyeztek el.

Tudomány

A szolnoki RepTár zárt terei és élményelemei is megnyíltak

Június 6-ától újra teljes látogatói élményt kínál a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum. A zárt terek maszkban látogathatók.

Tudomány

Málta továbbra is szétosztaná a migránsokat

Málta ideiglenesen befogad mintegy négyszáz migránst, akiket a koronavírus járványa miatt kirándulóhajókon helyeztek el.

 

Kategória ajánló