Emberkísérlet hírek

Életmód › Emberkísérlet

100 éves vakcina segíthet a koronavírus elleni harcban

20.03.31 09:51

Számos ország kutatói a tuberkulózisvakcinát tesztelik a koronavírussal szemben. A jó hír, hogy a BCG-oltás mind a mai napig kötelező minden egészséges kisbaba számára Magyarországon.

A 2020-as F1-es futamok kezdési időpontjai

20.01.10 13:21

Jó szokásához híven a Formula-1 már januárban közzétette az idei szabadedzések, időmérők és versenyek időpontjait, mi pedig átültettük őket saját időzónánkba.

Így él az a 8 millió ember, akit három hónapja elvágtak az internettől

19.10.24 11:58

Különös emberkísérlet zajlik az Indiához tartozó Dzsammu és Kasmír államban, mióta az indiai kormány augusztus elején úgy döntött, hogy visszavonja a tartomány különleges kiváltságait. Az indiai vezetés kijárási tilalmat rendelt el, nem nyithattak ki…

Átadták a Pro Familis díjakat

19.09.06 19:38

Rétvári Bence arról beszélt, hogy a liberális és baloldali gondolkodók egyfajta „emberkísérletet” hajtanak végre azzal, hogy le akarják bontani az embereket meghatározó identitáselemeket.

Szabó Simon az új Indiana Jones

19.04.16 15:06

A Moszkva tér és a Kölcsönlakás sztárja Lévai Balázs Pécsi szál című filmjében a legmenőbb pécsi könnyűzenei sztárokat faggatja sikerük titkáról. Itt a fergeteges előzetes!

A(z) "Emberkísérlet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Élesben tesztelnek gyógyszereket koronavírus ellen

A világ számos pontján kezdték el beoltani az egészségügyben dolgozókat BCG oltással, hogy ezzel próbálják szervezetüket ellenállóbbá tenni koronavírussal szemben. Amerikában hétfőtől pedig már engedélyezték a malária elleni…

Ország

Kínai tőzsde: növekvő negyedéves nyereség

Az A-kategóriás kínai tőzsdei cégeknek több mint a fele nyereségének a növekedésére számít az első negyedévben az értékpapír felügyelet hivatalos lapjában kedden publikált jelentés szerint.

Életmód

Laborban vizsgálják a vetőmagot

A hagyományos GMO-khoz hasonló szigor vonatkozik az új, precíziós nemesítéssel előállított termékekre Európában, a szabályok kijátszása azonban nem tűnik lehetetlen feladatnak. Egy uniós jelentés szerint ugyanis ma…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló