ELTE hírek

Közélet › ELTE

Nincs elég takarító, ezért a diákok takarítanak a Radnótiban

19.12.03 19:49

Budapesten az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Iskolában is hetente kétszer a diákok rakják rendbe a termeiket, de más iskolákban is gond a takarítóhiány.

Ligue 1: ritka potya gól alapozta meg a Marseille-sikert

19.11.30 19:55

Ha nem is könnyen, de sorozatban a negyedik bajnoki mérkőzését is megnyerte az Olympique Marseille a francia élvonalban (Ligue 1): André Villas-Boas legénysége hazai pályán 2–1-re verte meg a Brestet a 15. forduló péntek esti nyitányán.

Megyei rangadó vár a debreceni futsalosokra

19.11.29 15:49

A Debreceni Egyetem női futsalosai a Hajdúböszörményt fogadják vasárnap 19 órától a DESOK-ban.

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

19.11.26 14:22

Minden idők legnagyobb informatikai versenye zajlott a múlt héten Magyarországon: a Neumann Társaság és az ELTE Informatikai Karának szervezésében lezajlott e-Hódon 202 magyarországi iskola 27 702 diákja vett részt. A kezdeményezés célja, hogy…

A(z) "ELTE" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Még mindig sokan közömbösek a romákkal szemben Magyarországon, csak kevesen lépnének fel az érdekükben

Az ELTE öt országban vizsgálta a romaellenesség mértékét. Magyarországon csupán a társadalom 14 százaléka hajlandó javítani a romák helyzetén, az együttérzés sem túl jellemző.

Közélet

Még egy hétig lehet jelentkezni a külföldi egyetemi felvételit támogató programra

Budapest - A program ahhoz nyújt segítséget, hogy a fiatalok személyesen is részt vehessenek a külföldi felvételi meghallgatásokon.

Közélet

Ősi csillagpor ujjlenyomatai a Naprendszerben

Vörös óriások csillagpora a Föld anyagában: a Nature Astronomy-ben most megjelent cikk egyik szerzője Maria Lugaro, a CSFK Konkoly-Thege Miklós Csillagászati Intézetének (MTA Kiválósági Intézet) asztrofizikusa.

Megye

Kettős győri gyermekgyilkosság: a gyilkos apa korábban kalapáccsal támadt alvó feleségére

Az egyedül életben maradt gyermek azt mondta, hogy valami pirosat lát a testvérei arcán. A 112Press információira hivatkozva a 24.hu azt írja, hogy a győri gyermekgyilkosságot az a H. G. követte el, aki 2016-ban kalapáccsal…

 

Kategória ajánló