Elsősegélynyújtás hírek

Életmód › Elsősegélynyújtás

Nem bírja a hatalmas terhelést a telefonos lelkisegély-szolgálat, új számot üzemelnek be

20.04.20 11:58

A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége (LESZ) a 116-123 segélyhívó vonal nagymértékű leterheltsége és a még hatékonyabb szolgáltatásnyújtás érdekében újabb, ingyenes  telefonvonalat tesz elérhetővé a hívók számára. Április…

Nagy Elsősegély Teszt 2019 – Ismét jól vizsgáztunk!

20.03.18 11:04

Az Országos Mentőszolgálat Alapítvány által meghirdetett Nagy Elsősegély Teszt 2018-ban új kérdésekkel egészült ki, ezért 2019-ben nem kerültek be új kérdések a felmérésbe – pontosításra kerültek azonban egyes válaszok a legfontosabb…

Motorral oszlopnak ütközött egy fiatal, se sisakja, se jogosítványa nem volt

20.02.27 11:49

Súlyos sérüléseket szenvedett egy 21 éves vágbesztercei járásbeli férfi, aki motorkerékpárjával egy oszlopnak ütközött. Olyan motorral közlekedett, aminek nem volt rendszámtáblája, a fiatalnak pedig nem volt sisakja és jogosítványa sem.

Mostantól egy gombnyomással hívhatod a mentőket - itt az ÉletMentő a mobilalkalmazás

20.01.23 11:46

Az applikációban elküldheted a pontos helyedet és az előre feltöltött egészségügyi adataidat. Az app megmutatja a hozzád legközelebbi gyógyszertár, kórház, defibrillátor helyét is.

Drágul az autóvizsga

19.12.26 20:16

Nyolc ezer dinárral lesz drágább január 1-jétől az újvidéki autóiskolákban az autóvezetéshez szükséges B-vizsga, míg a többi városban változatlan marad az ára.

Idén is körülbelül 170 ezer hívást fogadott a lelkielsősegély-szolgálat

19.12.24 17:57

Idén is körülbelül 170 ezer hívást fogadott a lelkielsősegély-szolgálat - közölte a Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetségének alelnöke kedden az M1 aktuális csatornán.

Az ünnepek alatt is hívható az Ifjúsági Lelki Elsősegély

19.12.16 10:22

Az Ifjúsági Lelki Elsősegély a 137-00 ingyenes hívószámon érhető el hétfőtől péntekig 17-21 óra között. Mivel az ünnepek idén hétköznapra esnek, így szenteste, karácsony mindkét napján, szilveszterkor és újévkor is telefonálhatnak a bajban lévők.

A(z) "Elsősegélynyújtás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Jövőkutató: 5G nélkül az emberiség elfelejtheti a jólétet

Pekingben a minap hoztak létre egy 5G-alapú – teljes mozgásszabadságot biztosító – teleorvoslási és elsősegélynyújtó rendszert, de a technológiát a távorvoslás mellett a bányászat, a kikötői logisztika vagy a nyomdatechnika…

Közélet

Az oltóanyagokkal kapcsolatos álhírek veszélyeire figyelmeztetett a világ legnagyobb humanitárius hálózata

A koronavírus elleni oltóanyagokkal kapcsolatos álhírek veszélyeire figyelmeztetett Francesco Rocca, a Vöröskereszt és Vörös Félhold Társaságok Nemzetközi Szövetségének elnöke.

Életmód

Összeütközött két autó a 6-os főúton, Szentlőrinc határában

Az egyik jármű az út menti bokrok közé csapódott.   A balesetnél a szigetvári hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanítja a járműveket.

Infotech

Ingyenes adventi mesekalendáriummal hangolódik a Bookr Kids a karácsonyra

December 1-24. között minden nap egy meglepetés mesekönyv lesz ingyenesen elérhető a Mesetár adventi naptár polcán egészen január végéig.    A Bookr Kids új lehetőséget nyújt a digitális világban felnövő…

 

Kategória ajánló