Elsősegélynyújtás hírek

Életmód › Elsősegélynyújtás

Tíz perce csak van rá, hogy megtanulja az újraélesztést!

20.10.16 11:04

A koronavírus-járvány ellenére 30 rendezvényen összesen 853-an sajátították el az alapvető elsősegélynyújtó ismereteket a Magyar Vöröskereszt Hősképző kampányának első hónapja alatt.

A kormány bevezeti az Elsősegély+ projektet

20.10.14 17:46

Bemutatta a kormány az újabb segélytervezetet, az úgynevezett Elsősegély+ (Prvá pomoc+) projektet. A tervezetet a szerdai közös sajtótájékoztatón ismertette Igor Matovič miniszterelnök és több tárca vezetője.

Két autó ütközött össze a 4-es főúton

20.09.17 13:08

Nyíregyháza határában forgalomkorlátozásra kell számítani. Összeütközött két személygépkocsi Nyíregyháza határában, a 4-es főúton. A balesethez a nyíregyházi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanítja a járműveket, Az érintett…

Chatbot funkcióval bővül az ÉletMentő applikáció

20.08.08 07:16

A Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat ÉletMentő applikációja újabb funkcióval bővül. A chatbot gyorsabb és hatékonyabb segítséget nyújt a felhasználóknak, emellett kérdezz-felelek formában az elsősegélynyújtást is…

Rosszul lett autósnak nyújtottak elsősegélyt a rendőrök Gyulán

20.07.25 08:10

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2020. július 24-én 15 óra 50 perckor Gyulán, a Vásárhelyi Pál és a Bajza utca kereszteződésében felfigyeltek egy autóra, amely úgy állt, hogy akadályozta a forgalmat. Azonnal odamentek a gépkocsihoz és kiderült,…

Hosszabb ideig kaphatnak állami támogatást a vállalkozók

20.07.15 17:46

Hosszabb ideig, szeptember végéig igényelhetnek állami támogatást a munkáltatók és az egyéni vállalkozók (SZČO). A javaslatot a munkaügyi minisztérium terjesztette elő az Elsősegély projekt keretében, s a kormány szerdán jóváhagyta.

A(z) "Elsősegélynyújtás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Tíz perce csak van rá, hogy megtanulja az újraélesztést!

A koronavírus-járvány ellenére 30 rendezvényen összesen 853-an sajátították el az alapvető elsősegélynyújtó ismereteket a Magyar Vöröskereszt Hősképző kampányának első hónapja alatt.

Közélet

A vöröskereszt véradást kér a fiataloktól

Fiatalok számára indított véradókampányt a Magyar Vöröskereszt.

Életmód

Ilyen balekokat se sűrűn látni: szárítógépbe szorult három tinédzser

Nem szokványos eset történt az angliai Essexben: három tinédzser a szárítógép fogságába esett, ahonnan a tűzoltóknak kellett kiszabadítania őket.

Infotech

Nagyon dübörög a Xiaomi

A Xiaomi– működése tizedik évében – a világ harmadik legnagyobb okostelefon-gyártójává vált, derült ki három globális piackutató cég, az IDC, a Canalys és a Counterpoint Research harmadik negyedéves jelentéséből.

 

Kategória ajánló