Elon Musk hírek

Ismert személy › Elon Musk

Híres szülők, akik elborult neveket adtak a gyereküknek

20.05.13 14:22

Hetek óta azt találgatja az internet népe, hogy vajon hogyan kell kiejteni Elon Musk és Grimes kisfiának nevét. De nem ők az egyetlen sztárpár, akik szokatlan nevet adtak a gyereküknek.

Elon Musk: Ha valakit le kell tartóztatni, az én vagyok

20.05.12 09:43

Korábban írtunk róla, hogy Elon Musk a szigorú korlátozások, a karantén ellen foglalt állást, hétfőn pedig arról beszélt a Tesla vezére, hogy újraindul a termelés a gyártó kaliforniai üzemében annak ellenére, hogy a helyi kormány még nem adta meg az…

A fremonti gyár áttelepítésével fenyegetőzik Elon Musk

20.05.12 09:25

Miután a Tesla nem kapta meg az engedélyt a központi üzemének újraindításához, a vállalat perrel válaszolt, Musk pedig a költözést kezdte mérlegelni.

Berágott Elon Musk: kivonul a Tesla Kaliforniából

20.05.10 10:46

Beperli Alameda-megye önkormányzatát Elon Musk és kiköltözteti a Tesla székhelyét Kaliforniából – jelentette be a feltaláló Twitteren.

Egy éven belül chipeket ültetne emberek agyába Elon Musk

20.05.09 20:10

Egy éven belül kész Elon Musk egyik cégének, a Neuralinknek az első használható agyi implantátuma – mondta a feltaláló Joe Rogan podcastján.

A(z) "Elon Musk" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés