Elon Musk hírek

Ismert személy › Elon Musk

Elon Musk: ideje bevenni a piros kapszulát

20.05.19 13:01

Elon Musk, a Tesla alapító elnöke Twitter-üzenetében a Mátrix című film egyik ismert képét idézte vissza, mikor azt írta, „vegyétek be a piros kapszulát.

J.K. Rowling esete a bitcoinnal

20.05.17 00:01

Pénteken felrobbantotta a Twittert J.K. Rowling, mikor a bitcoinról kérdezett. Az írónőnek többek között Elon Musk is próbálta elmagyarázni, mi

Híres szülők, akik elborult neveket adtak a gyereküknek

20.05.13 14:22

Hetek óta azt találgatja az internet népe, hogy vajon hogyan kell kiejteni Elon Musk és Grimes kisfiának nevét. De nem ők az egyetlen sztárpár, akik szokatlan nevet adtak a gyereküknek.

Elon Musk: Ha valakit le kell tartóztatni, az én vagyok

20.05.12 09:43

Korábban írtunk róla, hogy Elon Musk a szigorú korlátozások, a karantén ellen foglalt állást, hétfőn pedig arról beszélt a Tesla vezére, hogy újraindul a termelés a gyártó kaliforniai üzemében annak ellenére, hogy a helyi kormány még nem adta meg az…

A fremonti gyár áttelepítésével fenyegetőzik Elon Musk

20.05.12 09:25

Miután a Tesla nem kapta meg az engedélyt a központi üzemének újraindításához, a vállalat perrel válaszolt, Musk pedig a költözést kezdte mérlegelni.

A(z) "Elon Musk" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Elon Musk szerint földönkívüliek építették a piramisokat

A Tesla vezére a Twitteren sütött el egy klasszikus konteót.

Autós

Elon Musk szerint földönkívüliek építették a piramisokat

A Tesla vezére a Twitteren sütött el egy klasszikus konteót.

Márka

Megvan az engedély, 3236 internetszóró műholdat küld fel az űrbe az Amazon

Cirka 10 milliárd dollárjába kerül az Amazonnak, hogy internettel lássa el előbb az Egyesült Államok, majd talán a világ szürke zónáit. A cég a SpaceX-hez hasonló módszerrel fog dolgozni.

 

Kategória ajánló