Elon Musk hírek

Ismert személy › Elon Musk

A Teslával lehet a legtöbbet keresni

20.07.12 13:07

Válság ide, válság oda, az amerikai technológiai óriáscégek vezetőinek lesz mit a tejbe aprítaniuk. A legjobban a Tesla vezérigazgatójának munkáját ismeri el a saját cége: Elon Musk tavaly nem kevesebb, mint 595 millió dollárt tehetett zsebre, a teljes…

Száguld a Tesla, Elon Musk lenyomta Warren Buffettet is

20.07.11 18:46

Döbbenetes száguldásban a Tesla részvények ára, 1500$ felett jár az árfolyam. Ezzel Elon Musk már Warren Buffettet is megelőzte a milliárdosok rangsorában.   Idézőjelesen újra az űrben jár a Tesla és Elon Musk Mondhatni a 2019-es év is a…

Elon Musk: A Tesla már nagyon közel jár a teljesen önvezető autó kifejlesztéséhez

20.07.09 10:13

A cég vezetője meg van győződve róla, hogy még idén elkészülhet az ötödik szintű járműtechnológia, amelynek köszönhetően már nem lesz szükség sofőrre az önvezető autókban.

Elon Musk, a Tesla és a piros sortok

20.07.08 14:16

Azzal ünnepli vállalata részvényárfolyamának szárnyalását Elon Musk, a Tesla vezére, hogy piros szatén sortokat hozott forgalomba a márka szerelmeseinek. A nagy érdeklődés miatt rövid időre elérhetetlenné vált a cég weboldala.

Dél-Afrikából az amerikai űrmonopóliumig

20.06.28 15:37

Elon Musk ma 49 éves. Cége, a Space X nemrég komoly lépést tett a magánűrvállalatok és saját dominanciája felé. De ki is ez az ember: hideg, profitorientált kapitalista, vagy a megújuló energiák és a fenntartható gazdaság…

Olyan hatalmas lesz a SpaceX Mars-rakétája, hogy amellett egy elefánt is hangyának érezheti magát

20.06.26 12:58

És ez még csak a feje - szól a régi vicc, és valami hasonló juthat eszünkbe a Csillaghajóról kikerült legutóbbi képpel kapcsolatban is, amit Elon Musk osztott meg a Twitteren.

Mára a Tesla lett a világ legértékesebb autógyártója, lehagyta a Toyotát is

20.06.20 04:37

A Teslát még a világjárvány sem hátráltatta, Elon Musk cégének tőzsdepiaci értéke elérte a 183 milliárd dollárt, így a világ legértékesebb autógyártója lett – olyan márkákat maga mögött hagyva, mint például a Toyota vagy a Volkswagen.

A(z) "Elon Musk" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Elon Musk szerint földönkívüliek építették a piramisokat

A Tesla vezére a Twitteren sütött el egy klasszikus konteót.

Autós

Elon Musk szerint földönkívüliek építették a piramisokat

A Tesla vezére a Twitteren sütött el egy klasszikus konteót.

Márka

Teljesítette történelmi küldetését a Crew Dragon

Véget ért az űrkutatás történetének első emberes magánexpedíciója. Az Elon Musk-féle SpaceX űrhajója vasárnap landolt a Mexikói-öbölben, a misszió során a veterán űrhajósok két hónapot töltöttek a Nemzetközi Űrállomáson.

Tudomány

A Mars mintáit néhány év múlva már a Földön lehet vizsgálni

Budapest – A múlt héten a Marsra indult amerikai szonda egyik legfontosabb feladata előkészíteni, hogy a bolygón vett mintákat néhány év múlva a Földön is meg lehessen vizsgálni.

 

Kategória ajánló