Elismerés hírek

Kultúra és szórakozás › Elismerés

Elismerést kaptak

19.10.15 11:08

Elismerést kaptak Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 10. 15., k - 09:17 A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a IX. Országos Balesethelyszínelő Verseny lebonyolításában és szervezésében nyújtott munkájukért…

Komoly elismerésben részesültek a Kingston nagyvállalati SSD-i

19.10.15 09:04

A DC500 sorozatú meghajtók használatát vSAN környezetekhez és vSphere kiszolgálókhoz is ajánlja a szoftvercég The post Komoly elismerésben részesültek a Kingston nagyvállalati SSD-i appeared first on technokrata.

Elismerésre méltó kalandozások

19.10.15 06:48

Zöld egyensúly kategóriában az E.ON EnergiaKaland programja nyerte az Effekt 2030 díjat. Az energiacég munkatársai több mint tíz éve járják önkéntesként az iskolákat, hogy különleges tanórákat tartva segítsenek a pedagógusoknak a gyerekek…

Balázs János zongoraművész Steinway nagykövete lett

19.10.14 18:49

Young Steinway Artist az a legmagasabb művészi elvárásoknak megfelelő zongoraművész lehet, akit kvalitásai alapján a Steinway szakemberei felkérnek erre a címre.  

Hiányzik a televíziózás a Kisváros exsztárjának

19.10.14 10:25

Tóth Auguszta évekig szerepelt a Kisváros című sorozatban. A színésznő azóta számtalan színházban játszott, több elismerést és díjat kapott, jelenleg a Nemzeti Színház tagja. A filmes munkák mégis elkerülték, ami előtt értetlenül áll.

A Jóbarátok magyar verziója nyerte az idei Klipszemlét

19.10.12 08:15

Csütörtökön tartották meg a 4. Magyar Klipszemlét, ahol a legjobb hazai videoklipeket díjazták. A többi nagy díjátadóhoz hasonlóan a zsűri itt is több kategóriában értékelte a produkciókat, egy díjat pedig a közönség szavazata alapján adtak oda a győztesnek.

Prímák közt díjazták a legprímábbakat

19.10.12 07:04

Kiválóságokat díjazott péntek este a Príma Gálaesten a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége megyei szervezete a Jászai Mari Színházban.

A(z) "Elismerés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Interjú az „Év Informatikai Vezetője” díjat elnyert Johancsik Tiborral

Mindenekelőtt a PMI Budapest, Magyar Tagozat elnöksége és a magam nevében is gratulálok a 2020-as Év Informatikai Vezetője díj elnyeréséhez. Azt gondolom, hogy ez egy fantasztikus siker egy szakember számára, ha a szakma…

Esemény

Nyíregyháza a Marketing Fővárosa idén

Nyíregyháza lett a fődíjas az idén hatodik alkalommal meghirdetett Magyar Városmarketing Díj pályázaton, így ez a település viselheti a Marketing Fővárosa 2020 címet. A díjátadó múlt csütörtökön, a hazai marketinges szakma…

Közélet

Nem tudta igazolni jogszerű tartózkodását

Nem tudta igazolni jogszerű tartózkodását Pest Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 09. 23., sze - 20:30 A Dabasi Rendőrkapitányságra állították elő a férfit.

Közélet

A koronavírus ellenállóbb lehet, mint korábban gondolták

A Semmelweis Egyetem kutatóinak a Nemzeti Népegészségügyi Központ, Nemzeti Biztonsági Laboratórium kutatóival együttműködve először sikerült az aktív, fertőzőképes koronavírus szerkezetét megvizsgálni.

 

Kategória ajánló