Elios-ügy hírek

Közélet › Elios-ügy

Pécsi Elios-botrány: A rendőrség megszüntette az eljárást az ügyben

Tegnap 21:13

A rendőrség megszüntette a Mellár Tamás feljelentése nyomán indított eljárását az Elios-botrány ügyében. Arra hivatkoztak, hogy nem történt bűncselekmény.

Tisztára lettek sikálva Tiborcz első milliárdjai

21.05.04 08:07

Csak most derült ki, hogy a NAV már két éve nem nyomoz Tiborcz István-féle Elios ügyben. Az adóhatóság egy másik fideszes csicskát is kisikált, akinek a cége kétszer számlázott az egyszer elvégzett munkáért egyes önkormányzatoknak.

Sorra cserélik le az Elios-lámpákat Hódmezővásárhelyen

21.04.19 20:49

Tavaly felmérték az utcák LED-világítását, és ahol a szabványoknak nem felelt meg, ott az elmúlt napokban cserélték magasabb fényerejűre.

Új céggel tarolnak az önkormányzatoknál az Elios-ügyből ismert villanyszerelők

20.12.11 11:21

Sorra nyeri el kisebb és nagyobb települések közvilágítási közbeszerzéseit az Elios-botrányban is nevesített cég tulajdonosainak új vállalkozása. Solymáron riválisuk sem akadt.

Az Európai Törvényszéken az Elios-ügy

20.11.26 18:22

Egy gyáli civil szervezet aktivistája perelte be az uniós csalás elleni hivatalt, mert nem adta ki a Tiborcz Istvánhoz kötődő cég ellen folytatott nyomozás jelentését.

Programajánló: Lakossági fórum Mellár Tamással az Elios-botrányról

20.11.05 10:16

Pécs köztársaságpárti országgyűlési képviselője részvételével tartanak pénteken 17.00 órától online fórumot a kikért Elios-aktákról.

A(z) "Elios-ügy" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Pécsi Elios-botrány: itt a vége

A rendőrség megszüntette a Mellár Tamás feljelentése nyomán indított eljárását az Elios-botrány ügyében.

Ismert személy

Tisztára lettek sikálva Tiborcz első milliárdjai

Csak most derült ki, hogy a NAV már két éve nem nyomoz Tiborcz István-féle Elios ügyben. Az adóhatóság egy másik fideszes csicskát is kisikált, akinek a cége kétszer számlázott az egyszer elvégzett munkáért egyes…

Gazdaság

Botrány a biztonsági nyomtatók beszerzése

Költségvetési csalás és csalás miatt feljelentik a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató (NISZ) Zrt-t és az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt.-t a két társaság között 2018-ban létrejött, biztonsági nyomtatók beszerzésére vonatkozó szerződés…

Magyar település

Mediterrán hangulat költözött egy pécsi utcába

Ha már Virág utca a neve, stílszerűen virágba öltöztették.

 

Kategória ajánló