Elhunyt hírek

Esemény › Elhunyt

Elhunyt a MotoGP legendája, Carlo Ubbiali

20.06.02 19:00

Kilencvenéves korában távozott az élők sorából a kilencszeres motoros bajnok. Az olasz versenyző volt az első, aki igazán dominánssá vált a kétkerekűek világában.

Elhunyt minden idők legnagyobb csomagolóművésze, Christo

20.06.02 16:05

84 éves korában New York-i otthonában meghalt Christo bolgár származású tér- és tájművész, performer, a land és concept art egyik legizgalmasabb egyénisége. Christo a világ számos emblematikus épületének és tájképi elemének, köztük a párizsi Pont…

Gyász: elhunyt a Komló korábbi kézilabdázója

20.06.02 15:10

Életének 87. évében elhunyt a Komló volt játékosa és technikai vezetője, a volt nemzetközi játékvezető, Papp Imre – közölte a gyászhírt a klub és írta meg az NSO Papp Imre az 1952-ben alapított komlói klub első korszakában, még nagy pályán…

A 90 éves Clint Eastwood filmjei mellett impozáns autó kollekcióval is büszkélkedhet

20.06.02 10:50

Clint Eastwood 90. születésnapja alkalmából számos filmes oldalon elemezték a legendás színész-rendező-producer munkásságát, mi most stílszerűen az évek során birtokolt autóiról írunk.

Harmadik napja nő az aktív koronavírus-betegek száma idehaza

20.06.02 09:10

Ha lassú ütemben is, de harmadik napja emelkedik az aktív betegek száma Magyarországon. Közben 10 napja nem volt ilyen sok új fertőzött.

A(z) "Elhunyt" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Megrázó, mennyire sok állat és növényfaj áll a kihalás szélén

Ma van a környezetvédelmi világnap. A COVID-19 járvány árnyékában az idei alkalom különösen nehéz dilemmákkal kell szembenéznünk.

Ország

A buffalói rendőrség különleges egységének minden munkatársa lemondott

Az Egyesült Államokban országos megmozdulások kezdődtek George Floyd halála nyomán, a rasszizmus és a rendőri erőszak ellen.

Sport

Elhunyt az 1956-os olimpia nehézsúlyú ökölvívóbajnoka

Pete Rademachert évek óta demenciával kezelték.

Ország

„Magyar vírusveszéllyel” riogatott egy román elemző, Tőkésék beperelik

Kártérítési keresetet nyújtott be az EMNT Dan Dungaciu, a Román Akadémia Politikatudományok és Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének igazgatója ellen, amiért az a „Magyar vírus járványfenyegetése” című cikkével megsértette a…

 

Kategória ajánló