Elhunyt hírek

Esemény › Elhunyt

Elhunyt Clint Eastwood kedvenc szaxofonosa

20.06.04 12:05

Elhunyt Lennie Niehaus amerikai altszaxofonos, zenei rendező, komponista. A 90 éves korában múlt csütörtökön távozott Emmy-díjas művész számos híres film zenéjében működött közre, Clint Eastwooddal több mint két tucat moziban dolgozott együtt.…

A csendes ember hosszú útra megy – gyászol a vásárhelyi (zenész) társadalom

20.06.04 10:54

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Horváth „Kacsa” László, vásárhelyi zenész. A gitáros ma lett volna 31 éves. „A nap lement, és mi nem sejtettük, hogy mit fog hozni az éj…”

Meghalt Tokió olimpiai bajnoka, Kausz István

20.06.04 08:43

A világbajnoki címet is szerzett párbajtőröző Szöul és Peking között hat nyári olimpián volt az egészségügyi csapat tagja.

„Nekem az mindig is Magyarország volt!”

20.06.03 23:10

Kárpátalja kis falujából a nemzet színházáig: Trill Zsolt útja a kisebbségi buroklétből a magyar világot jelentő deszkákig. A Jászai Mari-díjas színművészben nem volt harag a 2004-es népszavazáskor, de máig úgy érzi, határon túliként jobban meg kell…

Elhunyt Wieland Károly olimpiai bronzérmes kenus

20.06.03 14:47

Nyolcvanhat éves korában, németországi otthonában elhunyt Wieland Károly világbajnok, olimpiai bronzérmes kenus.

A(z) "Elhunyt" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Az ibuprofént tesztelik a koronavírus súlyos szövődménye ellen

Tesztelik az ibuprofént a koronavírus kezelésére, a kutatók remélik, hogy megelőzhető így a betegek lélegeztetőgépre kerülése.

Ország

A Twitternek megint gondja volt Trumppal

A Twitter pénteken törölte Donald Trump amerikai elnök oldaláról a minneapolisi rendőrök durvaságának áldozataként meghalt George Floyd megemlékezéséről szóló videórészletet.

Sport

Elhunyt az 1956-os olimpia nehézsúlyú ökölvívóbajnoka

Pete Rademachert évek óta demenciával kezelték.

Ország

„Magyar vírusveszéllyel” riogatott egy román elemző, Tőkésék beperelik

Kártérítési keresetet nyújtott be az EMNT Dan Dungaciu, a Román Akadémia Politikatudományok és Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének igazgatója ellen, amiért az a „Magyar vírus járványfenyegetése” című cikkével megsértette a…

 

Kategória ajánló