Elhunyt hírek

Esemény › Elhunyt

Elhunyt Medvegy Istvánné

20.05.05 14:21

Medvegy Istvánné, az Anatómiai Szövet- és Fejlődéstani Intézet nyugdíjas asszisztense 2020. április 21-én csendesen eltávozott közülünk.

Gyász: elhunyt Tisza Sándor, Vaja polgármestere

20.05.04 11:26

Elhunyt Tisza Sándor, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Vaja polgármestere – erősítette meg az MTI-nek Harsányi Imre, a település alpolgármestere hétfőn.

A(z) "Elhunyt" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Bevezetik a járványügyi vészfékrendszert Németországban

Megszavazta szerdán a német szövetségi parlament (Bundestag) a járványügyi védekezés szabályait országosan egységes rendszerbe szervező törvényt, amelynek révén megszigoríthatják az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2)…

Tudomány

Magas kockázatú hitelek felé löki a járvány a brit lakosságot

Nagy-Britanniában a háztartásoknak nagyobb anyagi károkat okozott a koronavírus-járvány, mint Franciaországban és Németországban, ahol nagyvonalúbb a szociális ellátórendszer.

Sport

Baljós árnyak az olimpia körül: a Covid átírta a japán miniszterelnök naptárát

Szuga Josihide a romló koronavírus-járványhelyzet miatt elhalasztja az erre a hónapra tervezett, indiai és Fülöp-szigeteki látogatását.

Életmód

Mindenkit oltásra buzdít a korábban lélegeztetőgépre került politikus

Világossá vált előttem, hogy ha lehetőségem lesz rá, akkor mindenkit arra fogok buzdítani, hogy oltassa be magát – mondta Sepsey Tamás.

 

Kategória ajánló