Életfogytiglan hírek

Közélet › Életfogytiglan

Életfogytiglan vár a Korompán elfogott afrikai gyilkosra

20.09.20 17:22

A vasárnap kora reggeli rajtaütés során kapták el Korompán a ghánai Chineye Whytg Nzedgut, aki ellen nemzetközi elfogatóparancs volt érvényben drogkereskedés és gyilkosság gyanúja miatt.

Életfogytiglant kapott a férfi, aki az M5-ösön lőtte le az ismerősét

20.09.16 14:41

Életfogytiglani fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla szerdán azt a német állampolgárt, aki az M5-ös autópálya csengelei pihenőjénél lelőtte egy ismerősét, egy másik férfit pedig életveszélyesen megsebesített 2017-ben.

Háromszoros életfogytiglanra ítéltek Izraelben egy zsidó szélsőségest

20.09.14 20:41

Háromszoros életfogytiglanra ítélt hétfőn egy izraeli bíróság egy izraeli szélsőségest egy 2015-ös támadásért, amelyben életét vesztette egy palesztin csecsemő a szüleivel együtt.

1368 év börtönbüntetésre ítélték az isztambuli merénylőt

20.09.07 21:49

A férfi 2017 újévének hajnalán az isztambuli Reina klubban gépkarabélyával tüzet nyitott a tömegre és megölt 39 embert, beleértve egy rendőrt, 79 ünneplőt pedig megsebesített.

1368 év börtönt kapott az isztambuli merénylet elkövetője

20.09.07 21:31

Ankara a halálbüntetést 2004-ben az európai uniós csatlakozás reményével törölte az alkotmányból, ehelyett lépett életbe a sokszoros életfogytiglan.

Tovább zajlik Julian Assange kiadatási kálváriája, életfogytiglanra ítélhetik

20.09.07 18:58

Ma folytatódik Julian Assange WikiLeaks alapító kiadatási tárgyalása az Egyesült Királyságban. Assange-ot jelenleg a Belmarsh börtönben tartják fogva miután Ecuador

Életfogytiglant kaphat a kettős gyilkossággal vádolt szerb-magyar férfi

20.09.04 13:35

Tényleges életfogytiglant indítványozott a főügyészség egy szerb-magyar állampolgárságú férfi ügyében, aki Budapesten és Amszterdamban is fegyverrel végzett áldozataival.

Életfogytiglant kapott a gyerekgyilkos ózdi férfi

20.09.03 16:38

Két nevelt gyermekét megölte, élettársát, a gyerekek édesanyját pedig súlyosan megsebesítette egy ózdi férfi, a Miskolci Törvényszék elsőfokú tanácsa csütörtökön életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte.

Élete végéig rács mögött marad az új-zélandi terrorista

20.08.27 06:40

Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte, a feltételes szabadlábra helyezés kizárásával csütörtökön a christchurchi bíróság Brenton Tarrant. Ő az, akit azzal vádolnak, hogy 51 embert mészárolt le tavaly két új-zélandi mecsetben.

A(z) "Életfogytiglan" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Ebben az országban a lakosság 81 százaléka életfogytiglant adna a korrupcióért

A helyhatósági választások mellett Volodimir Zelenszkij államfő kezdeményezésére öt kérdést tettek fel a lakosságnak, majd a válaszokat összegezték, végül egy felmérést készítettek belőle.

Közélet

Börtönbüntetésre ítélte a bíróság a mentőápolót bántalmazó férfit 

A Kisvárdai Járásbíróság 2020. október 28-án közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette, testi sértés bűntette és 2 rendbeli lopás vétsége miatt Sz.R. vádlottat – halmazati büntetésül - 4 év börtönbüntetésre és 4 év közügyektől…

Közélet

Börtönben is fontos a gyerek-szülő viszony

A büntetésüket töltő szülők és gyermekeik kapcsolatát erősíti az a projekt, amelyet a Balassagyarmati Fegyház és Börtön, valamint a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet valósított meg a Belügyminisztérium és a…

Közélet

Elszabadultak az indulatok a táti kocsmában: földön fekvő férfit ütlegeltek

Az ügyészség arra tett indítványt, hogy a bíróság az egyik férfit végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetésre, a további három elkövetőt pénzbüntetésre ítélje.

 

Kategória ajánló