Életfogytiglan hírek

Közélet › Életfogytiglan

Életfogytig tartó fegyházbüntetést kapott a tapétavágós gyilkos

20.12.01 13:23

Elsőfokú, nem jogerős ítéletében életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a bíróság azt a bűnözőt, aki egy tapétavágóval vágta el ismerőse torkát - közölte a Fővárosi Főügyészség kedden az MTI-vel

Gyomorforgató! Lefejezte újszülött kisbabáját egy Nógrád megyei nő (18+)

20.11.30 13:09

Három évvel a szörnyű tragédia után jövő hét szerdán a Balassagyarmati Törvényszéken kiderülhet a pásztói csecsemőgyilkos H. Mónika végső ítélete. Akár életfogytiglant is kaphat.

Tömegper Törökországban: 79-szeres életfogytiglanit és 3901 börtönévet is kiosztottak

20.11.26 13:10

Összesen 291 súlyosbított, legalább egyszeres életfogytiglani börtönbüntetésről szóló ítéletet hozott csütörtökön egy ankarai bíróság abban a perben, amelyben a 2016. júliusi törökországi puccskísérlet 475 résztvevőjét vádolták.

Tényszerűen elismerte a gyilkosságot a szerbiai magyar férfi

20.11.03 17:33

Részben tagadta bűnösségét a Fővárosi Törvényszéken kedden megkezdődött büntetőperben az a szerbiai magyar férfi, aki a vád szerint Amszterdamban és Budapesten is megölt egy-egy embert.

Üldözték nyilasok és kommunisták: 64 éve szabadult ki börtönéből Mindszenty József

20.10.30 17:19

Mindszenty József hercegprímást a kommunista népbíróság 1949. február 8-án ítélte életfogytiglan börtönbüntetésre. A bíborost egy koncepciós per keretében hazaárulás és valutaüzérkedés vádjával találták bűnösnek.

Brutálisan meggyilkolta élettársa szüleit a hódmezővásárhelyi férfi, életfogytiglanra ítélték

20.10.21 10:01

Első fokon életfogytig tartó fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Törvényszék azt a férfit, aki brutálisan meggyilkolta élettársa szüleit 2018-ban Hódmezővásárhelyen - tájékoztatta a bíróság szóvivője a zárt tárgyaláson hozott ítéletről szerdán az MTI-t.

A(z) "Életfogytiglan" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Életfogytiglanra ítélte az Iszlám Állam katonáját

A Magyarországon elfogott terrorista kivégzéseket vezényelt, és maga is gyilkolt.

Közélet

Moszkva megalapozatlannak tartja a holland legfelsőbb bíróság ítéletét

Moszkva megalapozatlannak tartja a holland legfelsőbb bíróság ítéletét, amely elutasította arra vonatkozó keresetét, hogy a Jukosz (Yukos) olajvállalat kisajátítása miatt folyamatban lévő eljárás idejére függessze fel a vállalat…

Közélet

Korrupciógyanús kórházak

Huszonkét Brassó, Hargita és Iaşi megyei helyszínen – lakásokban, cégeknél és négy közintézményben (ezek közt a székelyudvarhelyi kórházban) tartott tegnap házkutatást az országos korrupcióellenes ügyészség (Dna) Brassó…

Közélet

Hajléktalannal überkedett három kamasz, irány a börtön

A Pécsi Járásbíróság a napokban kihirdetett ítéletével három fiatalkorú fiút bűnösnek mondott ki kétrendbeli, folytatólagosan elkövetett zsarolás bűntettében és rablás bűntettében, ezért őket 2 év 2 hónap fiatalkorúak…

 

Kategória ajánló