Élet Menete hírek

Esemény › Élet Menete

A koronavírus miatt elmarad a budapesti Élet Menete

20.03.10 16:53

Elhalasztják a koronavírus miatt az április 19-re tervezett budapesti Élet menetét - közölte Gordon Gábor, az emléksétát szervező Élet Menete Alapítvány kuratóriumának elnöke.

Koronavírus: elhalasztják az auschwitzi Élet menetét

20.03.09 10:58

A koronavírus-járvány miatt elhalasztják idén az április 21-én megtartani tervezett hagyományos auschwitzi Élet menetét - tájékoztatták hétfőn a szervezők az MTI-t.

Megjelent egy holland túlélő Auschwitzban írt memoárja

20.01.30 00:24

Megjelent magyarul Eddy de Wind holland zsidó orvos memoárja, amelyet az auschwitzi koncentrációs táborban írt. Az Auschwitz, végállomás című könyvet szerdán, Budapesten mutatták be.

A(z) "Élet Menete" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

Elmarad a budapesti Élet Menete

Körlevélben kéri a tárca az egyetemeket, hogy a koronavírus-járvány miatt tartsák meg a WHO ajánlásait

Közélet

Romániai Elie Wiesel Intézet: elszaporodtak az antiszemita és kisebbségellenes megnyilvánulások

A romániai Elie Wiesel Országos Holokausztkutató Intézet jelentése szerint a koronavírus-járvány alatt elszaporodtak az interneten az antiszemita és kisebbségellenes megnyilvánulások - olvasható az intézmény csütörtöki…

Közélet

Elektromos buszok is mennek majd a Turulhoz

Kigördült a gyárból az a két elektromos autóbusz, amelyekkel először a Turul Emlékműköz közlekedő 70-es járaton lehet majd utazni.

 

Kategória ajánló