Élet Menete hírek

Esemény › Élet Menete

A sófár és a skót duda hangjára vonult az Élet menete

19.04.14 21:18

A rendezvényen a holokauszt áldozatai mellett idén a budapesti skót misszió internátusának mártír sorsú vezetője, Jane Haining előtt is tisztelegtek.

Több ezer ember vett részt Az Élet menetén

19.04.14 19:15

Több ezer ember indult vasárnap, a holokauszt magyarországi emléknapján megrendezett Az Élet menete fáklyás felvonuláson. A résztvevők a Március 15. térről a Jane Haining rakparton át vonultak a Cipők a Duna-parton emlékműig.

Hétvégi káosz a fővárosban: lezárják fél Budapestet

19.04.13 05:33

A hétvégén rendezik meg a Telekom Vivicittá Városvédő Futás, ami miatt szombaton és vasárnap is forgalomkorlátozásokra kell készülni Budapesten - közölték a szervezők az MTI-vel. A közlemény szerint szombaton a futamok főként...

Vasárnap tartják az Élet menetét

19.04.09 12:42

Vasárnap tartják az Élet menetét Budapesten. A holokauszt áldozataira emlékező séta vasárnap 18 órakor a Március 15. térről indul, és a résztvevők a Jane Haining, majd az id. Antall József rakparton vonulnak a Cipők a Duna-parton emlékműhöz. A…

A(z) "Élet Menete" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

Auschwitzban megemlékeztek a magyarországi zsidók deportálásának 75. évfordulójáról

Az Élet menetén részt vett Viorica Dăncilă román miniszterelnök is.

Közélet

Félrevezető holokauszt-sorozat miatt tiltakozik Morawiecki

Megtévesztik a nézőket Mateusz Morawiecki szerint.

Közélet

Izgalmas gyerekprogramok az Egy Csepp Világnapon

Idén még több ingyenes gyerekprogrammal várja a családokat az Egy Csepp Figyelem Alapítvány november 17-én, vasárnap 10 és 18 óra között Budapesten, a Millenáris B épületében.

Közélet

Útfelújítások miatt változik a közlekedési rend Kecskeméten

Kecskeméten a következő napokban közlekedési fennakadásokra lehet számítani a Vacsi köz, a Csongrádi utca, és a Nyíri út útburkolat felújítási munkálatai miatt.

 

Kategória ajánló