Egyiptom hírek

Ország › Egyiptom

Bibliai méretű sáskajárás sújtja Kelet-Afrikát

20.01.30 16:16

Több milliárdnyi sáska rajzik Kelet-Afrika országaiban. A szokatlanul hatalmas mértékű invázióban az időjárási körülmények szerencsétlen együttállása is fontos szerepet játszik.

Testével védte a vonattól a gyermekét az apa

20.01.29 15:49

Szabálytalanul akar átkelni a síneken egy egyiptomi apa és lánya. A kislány azonban annyira megijedt attól, hogy jön a vonat, hogy a sínek közé esett. Az apa ezután nem sokat gondolkodott, ráfeküdt lányára, hogy testével védje őt a felettük elsikló vonattól.

35 éves szeretője van egy 80 éves nőnek

20.01.29 15:49

Az interneten ismerkedett össze a pár, mióta személyesen is találkoztak, össze akarnak házasodni.

Több embert elítéltek Egyiptomban terrorizmus vádjával

20.01.27 18:11

Életfogytiglani börtönbüntetésre ítéltek hétfőn Egyiptomban nyolc embert, akik az Iszlám Állam terrorista csoport helyi szervezetének tagjaként megöltek több keresztényt, valamint rendőrökre és katonákra támadtak – jelentette a Mena egyiptomi állami…

A(z) "Egyiptom" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Sport

Veszélyeztetett szaharai gepárdot vettek filmre természetvédők Algériában

A gepárdot természetvédőknek sikerült filmre venniük. Az alfaj a súlyosan veszélyeztetettek között szerepel a Természetvédelmi Világszövetség (IUCN) vörös listáján. Szalah Amokran, az Ahaggar-hegységi Nemzeti…

Nagyvilág

Elhalaszthatják az Afrikai Nemzetek Kupáját

A tornát 2021. január 9. és február 6. között tervezték lebonyolítani Kamerunban. 

Sport

Heysel-tragédia: 35 éve volt a foci egyik legsötétebb napja - videók, fotók

Napra pontosan 35 éve, 1985. május 29-én zajlott le a belgiumi Brüsszelben a labdarúgás történetének egyik legtragikusabb eseménye: a Heysel-stadionban, a Liverpool-Juventus BEK-döntő előtt 39 szurkoló vesztette életét.

 

Kategória ajánló