Egyesült Arab Emírségek hírek

Ország › Egyesült Arab Emírségek

Megérkezett az első Wizz Air A321neo Abu-Dhabi-ba

20.09.07 11:31

A Wizz Air Abu Dhabi, az Egyesült Arab Emírségek legújabb nemzetközi légitársasága bejelentette, hogy megérkezett flottájukhoz az első Airbus A321neo repülőgép. A Wizz Air Abu Dhabi, a régió egyik legnagyobb holdingja, az ADQ és a Wizz Air Holdings Plc.…

Szaúd-Arábia a palesztin kérdés rendezéséhez köti a békét

20.09.07 09:04

Rijád szeptember elején közölte, hogy engedélyezni fogja légtere használatát az Egyesült Arab Emírségek és Izrael közötti légi járatok számára.

Milliárdos adócsalással vádolják a webáruház beszállítóit

20.09.03 10:47

Több mint ötmilliárd forintos vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség egy webáruház beszállítói ellen, akik fiktív cégek beiktatásával csalták el az adót - közölte a fővárosi főügyész.

Izraeli gépek repülhetnek a szaúdi légtérben

20.09.03 07:49

Formálódik az újabb izraeli-arab megbékélés. Szaúd-Arábia engedélyezi légtere használatát az Izrael és az Egyesült Arab Emírségek között járó repülőgépek számára.

Hamenei szerint az Egyesült Arab Emírségek elárulta az iszlám világot

20.09.02 08:25

Irán vallási és politikai vezetője szerint az emírségek örökre megszégyenülnek, és reményét fejezte ki, hogy egyszer majd ráébrednek tettük súlyára, és jóváteszik a hibát.

Újból érvényben az Emirates és a Flydubai együttműködése

20.09.01 10:10

Az együttműködésnek köszönhetően az Emirates utasai 30 úticélra repülhetnek a Flydubai-jal közös járatokkal, míg a utóbbi utasai számára az Emirates több mint 70 útvonala vált elérhetővé.

Hetente háromszor repülne Budapestre az Emirates október végétől

20.08.26 08:36

Frissítette Dubaj–Budapest útvonalának menetrendjét a foglalási rendszerekben az Emirates, a járatok október 21-től indulhatnak újra, hetente három alkalommal.

Az emírségek fejlett fegyvereket vehet Washingtontól

20.08.18 17:22

Az Egyesült Arab Emírségek de facto vezetője, Mohammed bin Zájid Ál Nahajan abu-dzabi trónörökös kérésére Izrael a két ország közötti diplomáciai kapcsolatok felvételéről szóló megállapodás titkos záradékában beleegyezett abba, hogy az…

A(z) "Egyesült Arab Emírségek" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Megnyitották a világ legnagyobb szökőkútját Dubajban

Az Egyesült Arab Emírségek metropoliszában különleges eseményt tartottak csütörtök éjjel, ugyanis a város vezetői egy parádés show keretein belül átadták a nyilvánosságnak a világrekorder szökőkutat.

Nagyvilág

Megnyitották a világ legnagyobb szökőkútját Dubajban

Az Egyesült Arab Emírségek metropoliszában különleges eseményt tartottak csütörtök éjjel, ugyanis a város vezetői egy parádés show keretein belül átadták a nyilvánosságnak a világrekorder szökőkutat.

Nagyvilág

Március óta először érkezett Emirates-járat Budapestre

Az Emirates EK 111-es, március óta első járata csütörtökön landolt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A dubaji légitársaság Boeing 777-es gépe hetente kétszer, szerdánként és szombatonként repül a két város között.

Ország

Online tartják az idei Budapesti Zsidó és Izraeli Filmfesztivált

November utolsó és december első napjaiban mintegy húsz filmmel és kísérőprogrammal érkezik a „Zsifi”. Az idei évben a vetítéseket és kísérőprogramokat kizárólag online tartják meg. A fesztiválon az elmúlt évek…

 

Kategória ajánló