Egészségügy hírek

Közélet › Egészségügy

Halálra verte szomszédját egy férfi a Munkácsi járásban

20.09.11 12:17

Nagylucskáról érkezett bejelentés a napokban, miszerint erőszakos halál nyomait fedezték fel egy férfi holttestén a településen. Az egészségügyi dolgozók bordatörést és zúzódásokat állapítottak meg az elhunytnál. A 60 éves áldozatra a szomszédok t...

Két további ország vakcinája kerülhet forgalomba idén

20.09.11 11:56

Az egyik tesztalanynál súlyos egészségügyi problémák léptek fel.

Már a pulzusunkat is mérhetjük egyes Xiaomi telefonok kamerájával

20.09.11 11:56

Hamarosan már telefon kamerájával is mérhetjük pulzusunkat, csak egy megfelelő Xiaomi mobil és a Mi Health applikáció legfrissebb verziója kell hozzá. Tavaly júniusban a Xiaomi elindította új egészségkövető alkalmazását amit Mi Health néven vezettek…

3 millió tonna növényvédő szert használunk évente

20.09.11 11:28

Haszonnövényeink és állataink védelme érdekében jelenleg globálisan 3 millió tonna peszticidet használunk fel évente. Magyarországon 2018-ban a legutolsó szerforgalmi jelentés alapján 26,5 tonna növényvédő szer került forgalomba, melyek 40%-a…

Ötvenmilliárdra nőhet a kórházak adóssága

20.09.11 11:10

Ismét halmozódik a kórházakban a kifizetetlen számlák mennyisége, idén júliusig már 5,2 milliárd a havi növekmény.

Rendben gazdálkodik a Fejér megyei gyermekvédelem

20.09.11 11:10

24 egészségügyi, illetve szociális ellátó intézmény kockázatalapú utóellenőrzését fejezte be az Állami Számvevőszék (ÁSZ). Az eredmény szerint fejlődés tapasztalható az érintett intézmények gazdálkodásában.

A(z) "Egészségügy" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Portói csúcs: arccal India felé

A koronavírus-helyzettel, a járvány utáni gazdasági újjáépítéssel és az Európai Unió és India kapcsolatával foglalkoztak az uniós állam- és kormányfők két napos informális találkozójukon.

Tudomány

Portói csúcs: arccal India felé

A koronavírus-helyzettel, a járvány utáni gazdasági újjáépítéssel és az Európai Unió és India kapcsolatával foglalkoztak az uniós állam- és kormányfők két napos informális találkozójukon.

Életmód

Szputnyik oltás: mikortól ad védettséget az orosz vakcina?

Hány napra alakul ki az immunvédelem a Szputnyik vakcina első és második oltása után? Összeszedtük az orosz vakcina védettségéről elérhető adatokat.

Életmód

1376 új fertőzöttet regisztráltak, meghalt 101 beteg

Tovább csökkent a kórházban, és a lélegeztetőgépen ápoltak száma is.

 

Kategória ajánló