Egészségbiztosítás hírek

Közélet › Egészségbiztosítás

Koronavírus: ezek a biztosítások segíthetnek megfertőződés esetén

20.03.26 15:26

Élet-, baleset, vagy egészségbiztosítás, esetleg lakás-, vagy utasbiztosítás? A biztosítások járvány idején is hozzájárulnak a pénzügyi biztonság megteremtéséhez. Ugyanakkor igaz az is, hogy jó néhány konstrukció esetében kizáró...

Kritikus időszakban fontos forrásokhoz jutottak a kórházak

20.03.16 20:34

További csaknem 40 milliárd forinttal segítette ma meg a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) a kórházak eddig kifizetetlen tartozásainak rendezésére.

Tovább nőtt a császármetszések aránya: egyes megyék kórházai között indokolatlanul nagy különbségek vannak

20.02.21 07:25

Tíz év alatt 9 százalékkal emelkedett a császármetszések aránya Magyarországon - írja a Világgazdaság. A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő adataiból az derül ki, hogy tavaly már a szülések több mint 42 százaléka végződött hasi műtéttel.

Egyre több a betöltetlen háziorvosi praxis: van olyan település, ahol 16 éve nem találnak orvost

20.01.28 06:19

Egyre kevesebb a házi- és fogorvosi praxis - írja az Mfor.hu. A lap szerint ugyanakkor az Állami Egészségügyi Ellátó Központ és a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő adatai nem egyeznek a számokról.

Online üzemszünet a NEAK-nál

20.01.10 12:10

Péntek délutántól szombat éjfélig nem lesznek elérhetők a NEAK által üzemeltetett informatikai rendszerek.

Kásler: több mint 24 milliárdot fordítottak tavaly tüdődaganatos ellátásokra

19.12.10 11:31

A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) 24 milliárd forintot költött tavaly tüdődaganattal összefüggő ellátásokra - közölte az emberi erőforrások minisztere keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

A román miniszterelnök szerint nincs elég pénz az egészségügyre és a fizetésekre sem

19.11.07 11:22

Nincs elegendő pénz sem az egészségügyi programokra, sem az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (CNAS) költségvetésére – nyilatkozta az újonnan kinevezett Ludovic Orban román miniszterelnök csütörtökön az Agerpres tudósítása…

A(z) "Egészségbiztosítás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Aegon Biztosító: Koronavírus esetén is segítséget nyújthat a biztosítás

Élet-, baleset, vagy egészségbiztosítás, esetleg lakás-, vagy utasbiztosítás? A biztosítások járvány idején is hozzájárulnak a pénzügyi biztonság megteremtéséhez. Ugyanakkor igaz az is, hogy jó néhány konstrukció…

Közélet

40 milliárd forintot kaptak a kórházak az adósságokra

A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) 39,75 milliárd forintot utalványozott a kórházaknak, ebből az összegből a kórházi szállítói tartozásokat egyenlíthetik ki az intézmények.

Gazdaság

Klasszis: megvannak a legjobb magyar befektetési alapok és alapkezelők

A Privátbankár.hu idén is kiosztotta a Klasszis 2020 díjakat a hazai alapkezelői szakma legjobb vagyonkezelő szakembereinek a 2019 végi adatok alapján. Az Év Alapkezelője az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő, az Év…

Életmód

Egyedi méltányosság: telefonon segít a NEAK

A NEAK munkatársai a méltányossági kérelmekkel kapcsolatosan kedd és csütörtök 9-15 óra között tudnak tájékoztatást adni, írja a NEAK portáljára hivatkozva a Weborvos.

 

Kategória ajánló