E-cigaretta hírek

Életmód › E-cigaretta

Már négyen haltak bele az elektromos cigaretta szívásába

19.09.09 08:04

Újabb két halálos áldozatot szedett az Egyesült Államokban az elektromos cigaretta – közölték Indianában és Minnesotában az egészségügyi hatóságok. Ezzel négyre nőtt az e-cigaretta szívása miatt történt halálos esetek száma. Az indianai áldozat kilétét nem…

E-cigit szívott, belehalt

19.08.27 07:37

Meghalt egy ember, aki elektromos cigarettát szívott, és a közelmúltban szállították kórházba súlyos légzőszervi betegséggel - közölte az illinois-i közegészségügyi hivatal. Az Egyesült Államokban ez az első haláleset, amely kapcsolatba hozható az...

Megvan első hivatalos halálos áldozata az elektromos cigarettának

19.08.24 12:40

Az e-cigi egészségügyi kockázatairól már régóta heves vita folyt, most azonban már tudományosan igazolt példa is szól ellene.

E-cigaretta okozhatott több tucatnyi súlyos légzőszervi megbetegedést Amerikában

19.08.17 11:37

Az Egyesült Államok hat államából mintegy 50 ember került kórházba a közelmúltban súlyos légúti megbetegedéssel, amelyet orvosok szerint az e-cigarettázás vagy más vaporizátor szívása okozhatott.

Ragyogóan fehér lesz a fogad, ha elektromos fogkefét használsz

19.08.16 16:28

Sokak számára problémát okoz a fogak helyes ápolása, főleg elektromos készülékkel. De lássuk milyen a helyes fogmosás elektromos fogkefével! Dobd sutba a hagyományost, használj elektromost!

A(z) "E-cigaretta" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Szabályosan használva az e-cigi sokkal kevésbé veszélyes, mint a hagyományos

Ezt állítja a brit állami egészségügyi hatóság. A Public Health England szerint tévhitek miatt félnek a dohányosok elektromos cigarettát használni a hagyományos cigaretta helyett.  A hatóság azonban azt állítja, hogy az…

Életmód

Tizenegymilliós fogás: csempészett cigarettát szállított

A lefoglalt dohányáru értéke meghaladja a tizenegymillió forintot.

Ország

Meztelenül ébredt egy idegen mellett, semmire sem emlékezett – öt év után szolgáltattak igazságot az ügyében

Az amerikai nő egy reggel egy hotelszobában találta magát egy idegen férfivel. Éveken át küzdött azért, hogy bebizonyítsa, mindez nem saját akaratából történt.

Tudomány

Mégsem tartja meg díjátadó gáláját az MTV

Ez lett volna a járvány kitörése óta az első nagyszabású díjátadó Amerikában.

 

Kategória ajánló