Dúró Dóra hírek

Politikus › Dúró Dóra

Hatályon kívül helyezné Trianon ratifikációját a Mi Hazánk

20.03.04 17:34

A trianoni békeszerződést ratifikáló 1921-es törvény hatályon kívül helyezését kezdeményezte a Mi Hazánk Mozgalom színeiben politizáló három független országgyűlési képviselő. A javaslatot Apáti Istvánnal és Dúró Dórával közösen…

Zsigó Róbertnek hogy volt képe kiállni az ápolók elé Baján?

20.02.22 16:31

A Szent Rókus Kórházban tartott beszédet Zsigó Róbert fideszes országgyűlési képviselő az ápolóknak. Mi is meglepődtünk, hogy milyen erős a kórház mennyezete, az ugyanis nem szakadt rá a politikusra.

Horogkeresztet fújt egy nő Dúró Dórára és Toroczkai Lászlóra, elkapták a rendőrök

20.02.12 20:28

Horogkeresztet fújt egy személy a Mi Hazánk József körúti központi irodáján lévő, Toroczkai László- és Dúró Dóra-fotóra a párt vasárnapi Facebook-bejegyzése szerint. Az eset még február 6-án történt.

Dúró: A balliberális tömb kettős mércét alkalmaz

19.12.11 15:32

Ordít a balliberális tömbről, hogy kettős mércét alkalmaz! - jelentette ki a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese a kulturális törvény módosítása elleni tüntetésekről.

Dúró: Tizenhét éves korig tartson a tankötelezettség

19.11.23 17:12

A Mi Hazánk Mozgalom 17 évben állapítaná meg a tankötelezettség korhatárát - közölte a párt elnökhelyettese szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

A(z) "Dúró Dóra" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Valóság-hekkelés, tér- és idő hajlítás, avagy kis magyar revizionizmus

Hatályon kívül helyezné Trianon ratifikációját a Mi Hazánk. A javaslatot Apáti Istvánnal és Dúró Dórával közösen jegyző Fülöp Erik. Elképesztő valótlanságok A három képviselő azzal érvelt, hogy a közel százéves törvény olyan…

Politikus

Jobbik: sarcolás helyett támogatni kell az önkormányzatokat

A Jobbik felszólítja a kormányt, hogy sarcolás helyett támogassa az önkormányzatokat, amelyek oroszlánrészt vállalnak a koronavírus-járvány elleni védekezésben - mondta a párt alelnöke vasárnapi online sajtótájékoztatóján.

Ismert személy

A Fidesz látványosan tolja a Mi Hazánk Mozgalmat, ebben a közmédia is segít

Többnyire olyan politikusok alkotják a Mi Hazánk Mozgalom első és második vonalát, akik korábban a Jobbikban vállaltak szerepet. Bár a fideszes segítség tagadhatatlanul kidomborodott az elmúlt években, a mozgalomnál örülnek…

Politikus

Novák Előd szerint a rendőrök a békés gárdistákat vegzálták a vasárnapi felvonuláson

A Mi Hazánk Mozgalom alelnöke azt állítja, hogy a párt vasárnapi rendezvényét követően öt "gárdistát" előállított a rendőrség és eljárást indítottak ellenük gyülekezési joggal való visszaélés miatt.

 

Kategória ajánló