Dunaújváros hírek

Magyar település › Dunaújváros

"Pontos, tényszerű válaszokat tudjunk adni"

19.12.23 18:25

Politikai hecckampányt csinált a Fidesz az alakuló ülés miatti törvényességi felhívásból – a Városháza sajtószóvivője szerint. Medgyesi Miklós beszélt az önkormányzat nehéz anyagi helyzetéről, az új városházi facebook oldalról és arról is, lesz-e pénz a…

Érden kiváló formát mutatott a Dkka

19.12.20 22:13

Karácsony előtt az utolsó előkészületi mérkőzést játszotta le tegnap délután az Érd otthonában a Dunaújvárosi Kohász női kézilabdacsapata.

Kilencet szórt a DAB

19.12.20 08:22

Immáron 1-1 a Dunaújvárosi Acélbikák mérlege két nap alatt a fővárosi csapatok ellen a jégkorong Erste Ligában – Miroslav Ihnacak gárdája hat góllal, 9-3-ra nyert a Tüskecsarnokban.

Kalapáccsal, vascsővel vertek majdnem halálra több embert Újvárosban

19.12.19 18:07

A 32 éves dunaújvárosi és a 20 éves adonyi bántalmazót a Fejér megyei rendőrök őrizetbe vették.

Laptoppal jutalmazták a tehetséges diákokat

19.12.19 17:34

A Karcagi Tankerületi Központ a Karcagi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola három diákot laptoppal ajándékozott meg karácsony alkalmából.

Két betegőrző monitort kaptak

19.12.18 16:10

Nagy nap, mondhatnánk ünnepnap volt tegnap az Országos Mentőszolgálat Dunaújvárosi Mentőállomásán. A Dunaújváros és Környéke 04 alapítvány és az önkormányzat segítségével két betegőrző monitort kapott a mentőállomás.

Pestre látogat a Dunaújváros

19.12.18 13:40

A második helyen álló Ferencvároshoz megy vendégségbe a Dunaújvárosi Acélbikák csapata a jégkorong Erste Liga szerdai játéknapján.

A(z) "Dunaújváros" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Két éve megszavazták, szombaton vitatják az iváncsai ipari park beruházását

Molnár Tibor országgyűlési képviselőjelöltet, a község polgármesterét arról kérdeztük, hogyan zajlott minapi találkozója Dunaújváros polgármesterével.

Megye

Két éve megszavazták, szombaton vitatják az iváncsai ipari park beruházását

Molnár Tibor országgyűlési képviselőjelöltet, a község polgármesterét arról kérdeztük, hogyan zajlott minapi találkozója Dunaújváros polgármesterével.

Sport

Megsemmisítő győzelmet aratott a vendégcsapat

Nhl - A Tampa Bay kiütötte a Winnipeget.

Márka

Jégkorong Erste Liga: az  ötödik helyen zártak az alapszakaszban a debreceni hokisok

Budapest - A DEAC a felsőházba került, de nem visz magával bónuszpontot a folytatásra. Kedden Dunaújvárosban lépnek jégre a hajdúságiak.

 

Kategória ajánló