Duna Televízió hírek

Közélet › Duna Televízió

Az otthoni szerepeket is felborította a koronavírus-járvány

20.09.05 18:13

A gyereknevelés közös ügy, melyet az anya és apa együtt kell, hogy intézzen – mondta Léder László pszichológus, az Apa Akadémia alapítója a Duna Televízió Család-barát című műsorában.

Sztankay Ádám lesz a Hogy volt?! új műsorvezetője

20.08.30 11:46

Megújul a népszerű Hogy volt?! című műsor az idei évadban, és ennek keretében új műsorvezető csatlakozik Radványi Dorottyához.

Tízéves a Balatoni Nyár, megszólaltattuk az egyik új műsorvezetőt (+Képek)

20.06.02 20:32

Somossy Barbarát nagyon sok szál köti a Balatonhoz, ezért óriási megtiszteltetés a számára, hogy a Duna Televízió Révfülöpről jelentkező magazinműsorának egyik arca lehet.

Visszatér a képernyőre az egyik legrégebbi magyar műsor

20.05.25 12:55

A kijárási korlátozás időszaka alatti online adásokban közel 300 üzenetet közvetített a Duna Televízió népszerű kívánságműsora, az Önök kérték.

Elégtétel: Vitézy László Békeidő című filmjét ma este vetíti a Duna Televízió

20.04.22 12:49

Szerda este 21:55-kor tűzi műsorára a Duna Televízió Vitézy László Békeidő című, 1979-ben forgatott játékfilmjét. A csatorna a műsorváltoztatással gyakorlatilag állást foglal foglal Vitézy mellett, a rendező ugyanis néhány napja plágiummal vádolta meg…

Esti mesét mondanak a népszerű műsorvezetők

20.04.03 15:26

Budapest - Otthonaikból jelentkeznek a Duna Televízió magazinműsorának, a Család-barátnak a műsorvezetői délelőttönként, emellett esti mesével is várják a nézőket a műsor Facebook-oldalán.

A(z) "Duna Televízió" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Az otthoni szerepeket is felborította a koronavírus-járvány

A gyereknevelés közös ügy, melyet az anya és apa együtt kell, hogy intézzen – mondta Léder László pszichológus, az Apa Akadémia alapítója a Duna Televízió Család-barát című műsorában.

Közélet

Felvidéki is részesült a Junior Prima Díjban

Tíz alkotó és művész vehette át a Junior Prima Díjat Népművészet és közművelődés kategóriában pénteken Budapesten - közölte a díjat támogató Docler csoport az MTI-vel. A díjazottak között van a zselízi születésű Juhász…

Kultúra és szórakozás

Zengett a dal, pörgött a szoknya a kürti színpadon Képekkel

Nagy múltra tekint vissza a Csemadok Érsekújvári Területi Választmányának rendezvénye a Járási dal- és táncünnepély. Kürtön, ebben a magyarságát megtartott faluban 5. alkalommal tartották.

 

Kategória ajánló