Duna Televízió hírek

Közélet › Duna Televízió

Esti mesét mondanak a népszerű műsorvezetők

20.04.03 15:26

Budapest - Otthonaikból jelentkeznek a Duna Televízió magazinműsorának, a Család-barátnak a műsorvezetői délelőttönként, emellett esti mesével is várják a nézőket a műsor Facebook-oldalán.

Filmajánló vasárnapra: Don Juan kopaszodik

20.03.24 17:33

Vasárnap este mutatja be a Duna Televízió a Don Juan kopaszodik című tévéfilmet, amely egy vígjátéki elemekkel átszőtt dráma a szerelemről, a hűtlenségről és a megbocsátásról Herczeg Ferenc (1863-1954) író novellái alapján. A történet az…

Több mise- és istentisztelet-közvetítés lesz a közmédia csatornáin

20.03.12 13:16

"A közvetítéssel lehetőséget szeretnénk teremteni azoknak a nézőinknek, akik nem tudnak, vagy nem szeretnének kimozdulni otthonról ebben az időszakban, de igényük van a közösségi vallási tartalmakra. A Duna Televízió műsorstruktúrája ezért…

Rácz Gergő és Orsovai Reni nyerte A Dal 2020-at

20.03.07 07:10

A dal ezzel megkapta az év magyar slágere címet és előadója 75 millió forint összértékű nyereménnyel építheti tovább zenei karrierjét.

Sármos férfiak harcolnak a 75 milliós fődíjért

20.03.06 15:01

Újabb két versenyzőt mutatunk be A Dal 2020 döntősei közül. A hétvégi finálé nyertese 75 millió forint összértékű támogatással fejlesztheti tovább karrierjét. De a többi fiatal számára is óriási kiugrási lehetőség a Duna Televízió produkciója.

A Dal 2020: így folytatódnak a különleges elődöntők

20.02.25 00:31

A Dal 2020 második akusztikus elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World csatorna nézői szombaton 19 óra 35 perctől, amikor ismét kilenc előadó lép színpadra.

A(z) "Duna Televízió" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Esti mesét mondanak a népszerű műsorvezetők

Budapest - Otthonaikból jelentkeznek a Duna Televízió magazinműsorának, a Család-barátnak a műsorvezetői délelőttönként, emellett esti mesével is várják a nézőket a műsor Facebook-oldalán.

Közélet

Ludwig van Beethovenről és az adatábrázolásról is szó lesz az M5 szerdai oktatási műsorában

Budapest - Juhász Árpád geológus tart előadást, emellett Ludwig van Beethovenről és az adatábrázolásról is szó lesz az M5 szerdai oktatási műsorában - közölte az MTVA Sajtó Osztálya kedden az MTI-vel.

Kultúra és szórakozás

A legjobb immunerősítő a nevetés?

Ezúttal A Dal idei győztese: Rácz Gergő és Orsovai Reni

Kultúra és szórakozás

A honfoglalás korában kalandoztak a vásárhelyi kisdiákok

A honfoglalás korával, a honfoglalók életmódjával és tárgyaival ismerkedtek a Tornyai János Múzeumban a Varga Tamás Általános Iskola kisdiákjai, akik a közgyűjtemény látványtárának megtekintése után lemezdomborítással díszített…

 

Kategória ajánló