Duna hírek

Nagyvilág › Duna

Víz szalad, kő marad: magyar múlt nyomait is őrzi a szorosláncolat

Tegnap 07:13

A Duna két partját szorosan szegélyező sziklafalak, csodás hegyoldalak, monumentális – elárasztott és újfent felszínre emelt – emlékművek teszik felejthetetlen élménynyé a Vaskapu-szorosban való hajókázást.

Eleve elrendeltetett elsüllyedés az osztályrésze az Őrült Hajóknak a Dunán

19.08.17 16:22

Hatodik alkalommal szállnak vízre azok az őrültek, akiknek sem járművük, sem csapatuk nem alkalmas erre. Az Őrült Hajók Versenyében azonban éppen ez a lényeg.

Petíciót indítottak a civilek

19.08.15 12:37

Tiszta levegőt a Duna-partokon is: radikálisan csökkentsék a hajóforgalom okozta levegő- és zajszennyezést! címmel indít kampányt a Levegő Munkacsoport és az aHang.

Továbbra is keresik a hajóbaleset utolsó dél-koreai áldozatát

19.08.14 20:31

Nagy erőkkel keresik, de még mindig nem találják a dunai hajókatasztrófa utolsó, eltűnt áldozatát. A magyar matróz családját képviselő ügyvéd szerint: sokkal többen élték volna túl a tragédiát, ha a balesetet okozó Viking Sigyn és az utána érkező…

Zajlik a szennyezett területek kármentesítése

19.08.14 17:43

Csaknem 600 millió forintból valósul meg az Esztergom Strázsa-hegyi felhagyott szovjet gyakorló- és lőtér területének környezeti kármentesítése – jelentette ki Rácz András környezetügyért felelős államtitkár kedden, a Duna-Ipoly Nemzeti Park…

Megszületett a 7. FINA Úszó Junior Világbajnokság kabalafigurája

19.08.14 17:04

Megszületett a 7. FINA Úszó Junior Világbajnokság kabalafigurája A figura nemcsak külsőt, de nevet is kapott, úgy hívják: Cubeman. Stílszerűen a vízben fotózták le, de emiatt van, akinek hamarabb jut az eszébe a Nirvana Nevermind című klasszikus…

A(z) "Duna" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Az ókori és magyar múlt nyomait egyaránt őrzi a Vaskapu

A Duna két partját szorosan szegélyező sziklafalak, csodás hegyoldalak, monumentális emlékművek teszik felejthetetlen élménnyé a Vaskapu-szorosban való hajókázást.

Nagyvilág

Zivatarveszély miatt az ország nagy részére elsőfokú figyelmeztetés

Zivatarveszély miatt az ország nagy részére elsőfokú figyelmeztetést adott ki péntekre az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az MTI-hez csütörtökön eljuttatott veszélyjelzésében azt írt: péntek hajnalban, reggel a Dunántúl északnyugati…

Esemény

Szakértők betiltanák a Viking járművek közlekedését a Dunán

A Viking társaság folyami hajóinak felülvizsgálatát és az új típusú hajók betiltását indítványozzák a dunai hajókatasztrófa kapcsán — közölték a Magyar Nemzettel sértetti jogi képviselők.

Közélet

Körözött luxusautót fogtak Röszkén, mutatjuk a húszmilliós Audit

Az értékes autót a német hatóságok körözték, a magyar rendőrök lefoglalták a Csongrád megyei határátkelőhelyen.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló