Drog hírek

Életmód › Drog

Saját kislányaival fajtalankodott a 6 gyerekes férfi

21.02.17 12:39

A mezőhegyesi férfi rendszeresen szexuális cselekményekre kényszerítette a gyermekeket. A fellebbviteli főügyészség szerint továbbra is börtönben a helye.

Fia játékpisztolyával rabolt ki egy csemegeboltot

21.02.17 07:38

A zsákmányból megtankolt, majd gyógyszert és kábítószert vásárolt. Először egy festékboltban próbálkozott, de ott nem járt sikerrel.

Nagyon durva, 11 körözés volt érvényben egy 31 éves magyar férfi ellen

21.02.16 13:33

Az Örs vezér terén fülelték le a többek között szabálysértés, rongálásért és kábítószer birtoklása miatt keresett férfit.

Droggal üzletelt az orosházi férfi

21.02.16 10:41

Új pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntette miatt kezdeményezte annak a 31 éves orosházi férfinak a letartóztatását a járási ügyészség, aki az elmúlt egy évben legalább négy embernek értékesített rendszeresen új pszichoaktív anyagnak…

Hordókban tárolták az elsikkasztott félmilliárdot a miskolci pénzmosók

21.02.15 15:55

Pénzmosás miatt 1 év 10 hónap és 4 év 3 hónap közötti szabadságvesztésre ítélt négy embert nem jogerősen a Miskolci Törvényszék hétfőn. A vádlottak sikkasztásból származó csaknem 500 millió forintot próbáltak legalizálni.

Huszonhat ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból a megyei rendőrök

21.02.15 14:49

A megyei rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti munkatársai az elmúlt heti ellenőrzések során 26 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

A(z) "Drog" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

A “ne ítélj elsőre” tökéletes példája egy ausztrál férfi

Örökérvényű igazságnak számít a mondás, miszerint nem szabad elsőre ítélni. Volt már rengeteg cikk vagy akár film is arról, hogy csak a kinézete alapján senkit nem szabad elítélni. Hiszen attól, hogy valaki esetleg egy korábbi hiba miatt…

Közélet

Látta valahol? Ezt a fiatal budapesti nőt keresi a rendőrség

A 23 éves Aranyos Katalin Katrin a VIII. kerületből tűnt el, a rendőrség keresi.

Közélet

A csengeri örökösnő ügyvédje szerint Kósa Lajosnak nem a sajtót, hanem önmagát kellene hibáztatnia

Tagadja Kósa Lajos, hogy elfogadott volna pénzt vagy más vagyoni értéket a csengeri örökösnőként ismertté vált asszonytól. Bősz Anett a Parlamentben kabaréba illőnek nevezte, hogy az ügyészség nem hallgatja ki tanúként a…

Ország

Rossin „nem lesz kisebb nyomás” a Petronas Srt-nél

A karrierje során először fog előfordulni, hogy Valentino Rossi nem a gyári Yamaha csapatnál fog versenyezni, miután egy évre szerződtette a Petronas SRT, ahol azonban ugyanúgy gyári támogatást fog élvezni.Rossi legutóbb a…

 

Kategória ajánló