Drog hírek

Életmód › Drog

Robbanószert és kokaint talált az olasz rendőrség egy maffia rejtekhelyen

19.10.16 14:03

Robbanóanyagot, kokaint és lőfegyvereket talált az olasz rendőrség egy olyan rejtekhelyen, amelyet valószínűleg a helyi maffia használt Calabriában - tudatta a hatóság szerdán.

Tolószékébe rejtette a kokaint a 81 éves nő

19.10.15 10:19

Tolószékébe rejtett, csaknem három kilogramm kokainnal próbált felszállni egy 81 éves nő egy nemzetközi járatra Kolumbiában.

Csapdába csaltak és lemészároltak 13 rendőrt Mexikóban

19.10.15 07:25

Tizenhárom rendőrt öltek meg, és kilencet megsebesítettek ismeretlen fegyveresek, csapdábs csalva őket a nyugat-mexikói Michoacán államban, ahol drogkartellek tevékenységével hozzák összefüggésbe ez elmúlt hónapok megszaporodott…

Tucatnyi rendőrt öltek meg a mexikói Michoacan államban

19.10.15 06:58

Tizenhárom rendőrt öltek meg, és kilencet megsebesítettek ismeretlen fegyveresek, kelepcébe csalva őket a nyugat-mexikói Michoacán államban.

Dílereket és drogosokat ítéltek el Debrecenben

19.10.14 15:10

Debrecen – A két eset közül az egyiknél a fogyasztókat életveszélyes állapotban szállították kórházba. A táblabíróság nem csak a dílereket, hanem a vevőket is büntette.

Hollandiából hozták a kábítószert

19.10.14 14:52

Letartóztattak egy komlói és egy ligeti férfit kábítószer-kereskedelem bűntette alapos gyanúja miatt.

Harabin az európai jogra hivatkozva nem hajlandó feladni a bírói pozícióját

19.10.13 19:37

A politikába belépő Štefan Harabin elutasítja bírói pozíciójának feladását. Állítása szerint az európai jog lehetővé teszi, hogy arra az időre, amíg politizál, felfüggessze bírói hivatásának gyakorlását.

A(z) "Drog" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Fegyveresen elkövetett rablás és más bűncselekmény is volt a vád

A Pécsi Járásbíróság szeptember 22-én kihirdetett ítéletével a vádlott fiatal férfit fegyveresen elkövetett rablás bűntette és kábítószer birtoklásának vétsége miatt elítélte.

Közélet

Vízágyúval oszlatta a rendőrség a tüntetőket Minszkben

Fehéroroszországban augusztus eleje óta tüntetnek.

Közélet

A Facebook azzal fenyegetőzik, hogy kivonul Európából

A Facebook egy bírósági beadványban azt írta, ha az ír adatvédelmi hatóság valóban megtiltja nekik, hogy európai felhasználók adatait továbbítsák az Egyesült Államokba, akkor kénytelenek lesznek bezárni a boltot Európában –…

Ország

Ilyet még senki se látott, gigászi patkány került elő a csatornából

Titokzatos “lényt” húztak ki a csatornából a mexikóvárosi heves esőzések után. Az “óriási patkány” a 22 tonna felgyülemlett szemét része volt. Amikor a munkásoknak sikerült kiemelniük a csatornahálózatból, elsápadtak, mert azt…

 

Kategória ajánló