Drog hírek

Életmód › Drog

Nyudíj kiegészítésként termelte és árulta

Tegnap 09:32

A ferencvárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki kábítószert termesztett vidéki ingatlanában, és azt Budapesten árulta.

Nem sok hasznát látják a lakók a Hős utcai kerítésnek

17.10.19 09:12

Október 13-án fejezte be a X. kerületi önkormányzat a vaskerítések és betontömbök telepítését a Hős utcába. A hivatal álláspontja szerint a felhalmozódó szeméthegyeket szüntetnék meg, miközben a lakóknak alig van erről információjuk. Ami van, abban…

Így fogott drogot Dolly Röszkén – Videó

17.10.18 12:06

Lökhárítóban kialakított rejtekhelyen talált kábítószer-gyanús növényi törmeléket a keresőkutya.

Mára is jutott egy nagyobb marihuána fogás a NAV-nál

17.10.18 11:36

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei több mint 22 kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy személyautóban Röszkén.

A(z) "Drog" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Flickr
ShrubFullSizeRenderGemi Direğinde 3 Kilo 135 Gram Kokain Ele GeçirildiBağımlılık evreleri, komplikasyonları nelerdir? Tedavisi Nedir? Nasıl destek alabilirsiniz?Bağımlılık nedir? Türleri Nedir? Belirtileri Nelerdir?Boris Bukowski – Fritze mit der SpritzeBoris Bukowski – Fritze mit der SpritzeBoris Bukowski – Fritze mit der Spritzelol

Kapcsolódó témák

Közélet

Segítsetek megtalálni Melisszát!

A XII. kerületből eltűnt 13 éves kislányt keres a rendőrség.

Ország

Helloween: videók és setlist a Pumpkins United turné nyitókoncertjéről

Október 19-én, a mexikói Montereyben lejátszotta a Pumpkins United turné első koncertjét a Helloween. A csapat jelenlegi felállásával a körúton Michael Kiske és Kai Hansen is ott van.

Életmód

Ismét munkacsoport-alelnök lett a kamarai szakértő

A Copa-Cogeca alkohol-munkacsoportja október 12-i ülésén újra alelnökének választotta meg Vértes Tibort, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara munkacsoportba delegált szakértőjét.

Közélet

440 millió dollár kártérítést fizethet az Apple

Egy amerikai kerületi bíróság szabadalomsértésben mondta ki bűnösnek a kaliforniai konszernt.

 

Kategória ajánló