Drága örökösök hírek

Kultúra és szórakozás › Drága örökösök

Molnár Gusztáv kemény fogyókúrába kezdett!

20.10.09 20:04

A Drága örökösök Szlávenjét alakító színész, Molnár Gusztáv elhatározta, hogy lead pár kilót, és egészséges életmódra vált. Hogy miért döntött úgy, hogy ezentúl jobban odafigyel az edzésre és az étkezésekre, azt Molnár Guszti maga mesélte el. A videó…

A Drága örökösök polgármestere ismét bevetette sármját

20.09.29 21:16

Subicz János az ellenőrnél is bepróbálkozik. Vajon sikerrel jár? A A Drága örökösök polgármestere ismét bevetette sármját bejegyzés először a A Drága örökösök polgármestere ismét bevetette sármját oldalon jelent meg.

Előzetes érkezett a Drága örökösök új évadához

20.09.08 16:16

Azt már tudtuk, hogy idén sem maradunk Drága örökösök nélkül, de végre egy rövid előzetes is napvilágot látott a sorozat negyedik, utolsó évada előtt.

Indul a Drága örökösök negyedik évada

20.09.08 12:47

A Drága örökösök záró évaddal tér vissza a képernyőre. A negyedik évadban ismét izgalmas fordulatok várhatóak Ökörapáti lakóinak életében.

A(z) "Drága örökösök" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

5 egykori Barátok köztös is a Keresztanyuban

Elstartol a Drága örökösök alkotóinak vadonatúj napi széria, a Keresztanyu.

Márka

Rendkívüli: az RTL Klub váratlan műsorváltozást jelentett be ma estétől

Egy váratlan műsorváltozás történt az RTL Klubon, jóval korábbra helyezték a Keresztanyut, ami miatt borult az egész esti műsorrend- írja a promotions.hu A szakportál találgatásokba is bocsátkozott a rendkívüli műsorváltozás okáról: …

Nagyvilág

IMF: A németek nagyon jól kezelték a válságot, de lassabb lesz a kilábalásuk

Németország mostanáig viszonylag sikeresen kezelte a koronavírus-járvány miatti gazdasági visszaesést, ennek ellenére még mindig mély a válság.

Márka

Éllovas a Keresztanyu, de a TV2 nyerte a hetet

A 18-49 éveseknél a Keresztanyu, a teljes lakosságnál az RTL Híradó bizonyult a legnézettebbnek. A csatornák versenyét azonban ismét a TV2 nyerte. Magas nézőszámot hoz az Exatlon és a Doktor Balaton is. Múlt héten a 18-49…

 

Kategória ajánló