Drága örökösök hírek

Kultúra és szórakozás › Drága örökösök

A Drága örökösök új főcímmel folytatódik

19.07.30 15:39

Az RTL Klub némi előzetes információt is elárult, hogyan folytatódik a történet második, augusztus 12-től képernyőre kerülő évada.

Visszaelőzött A mi kis falunk

19.04.29 18:54

Ismét a szombat esti sorozat bizonyult a hét legnézettebb műsorának. Második helyen az első évadát záró Drága örökösök végzett. Az Exatlon olyan jó eredménnyel búcsúzott, hogy húsvéthétfő estéjét meg is nyerte a TV2. Múlt héten az RTL Klub főműsoridős…

Őszintén vallott a folytatásról Palik László

19.04.25 08:06

Négy hónap után hétfő este véget ért a TV2 sikerműsora, az Exatlon. A sport realityt imádták, és Palik László is belopta magát a televíziónézők szívébe. A műsorvezető lapunknak elmondta, mihez kezd most, hogy hivatalosan is véget ért az Exatlon.

Elképesztő kulisszatitkokat árult el a Drága örökösök színésznője

19.03.18 11:26

Benkő Nóra – akit manapság a Drága örökösök című sorozat ügyvédnőjeként láthatnak a nézők – nemcsak a sorozat, de magánélete kapcsán is elárult néhány titkot.

Kitálalt kollégista éveiről a Drága örökösök főszereplője, Hajdú Steve

19.03.03 15:32

Ma már mosolyogva emlékszik vissza azokra az éveire Hajdú Steve, amikor kollégistaként töltötte mindennapjait. Pedig kellemesnek egyáltalán nem nevezhető, ahogy akkor élt.

A TV2 műsoridőpont-változással reagál az RTL Klubra

19.02.26 10:25

A TV2 azonnal életbe léptetett műsoridőpont-változásai érintik a Tényeket, az Exatlon Hungary-t és a Legyen is ön milliomost is.

A(z) "Drága örökösök" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés