Down-szindróma hírek

Életmód › Down-szindróma

„Sokan azt gondolják, mivel Down-szindrómával élek, sok mindenre nem vagyok képes, pedig igen”

20.03.21 16:25

A Nem Adom Fel Kávézó és Étterem dolgozója ma, a Down-szindróma világnapján egy videóban mesél az életéről. Emellett pedig egy otthon is kivitelezhető játékra buzdít mindenkit.

Down-szindróma világnapja - Jótékonysági kampányt indít a Folly

20.03.19 16:08

Idén is jótékonysági akciót indít a badacsonyörsi Folly Arborétum és Borászat a Down-szindróma világnapja alkalmából. Március 21–28. között, online vagy a helyszínen értékesített Boróka 2018-as fehérborok teljes bevételét felajánlják a Down…

Az orvosok intézetbe rakatták volna – Gyönyörű tinivé cseperedett a Down-szindrómás lány

20.02.23 17:07

Kennedy Garcia születésekor a kórházban azt tanácsolták szüleinek, hogy adják speciális intézetbe gyermeküket, aki sosem fog minőségi életet élni súlyos down-szindrómája miatt. Ők nem így tettek, maguk nevelték kislányukat.

Egyedülálló férfi fogadta örökbe a Down-szindrómás kislányt, akit húsz család utasított vissza 

19.11.29 14:01

A nápolyi férfi azonban az első találkozáskor tudta, hogy ezt a kislányt szeretné örökbefogadni, aki látgatóan senkinek sem kellett: – Már tizennégy éves korom óta fogyatékossággal élő emberekkel dolgozom önkéntesként, így van tapasztalatom a…

A(z) "Down-szindróma" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Szinetár Dóra: Benjinek tökéletes élete lesz!

Sírógörcsöt kapott az orvos rideg ítéletétől: gyermeke soha nem kerülhet ki a Down-szindróma "dobozából". Szerencsére Szinetár Dórát nem törték meg a borúlátó jóslatok.

Esemény

Eltűnt gyermekek világnapja – A reményt soha nem szabad feladni

Május 25-ét Ronald Reagan amerikai elnök 1983-ban nyilvánította nemzetközi emléknappá, az eltűnt gyermekek világnapjává.

Ismert személy

Szinetár Dóra szerelmes fotókon a férjével – Mellette érzi magát nagybetűs nőnek

Szinetár Dóra férje, Makranczi Zalán társaként érzi magát nagybetűs nőnek.

 

Kategória ajánló