Dopping hírek

Sport › Dopping

Kizárhatják az orosz atlétikai szövetséget a világszövetségből

20.07.02 16:46

Az Orosz Doppingellenes Ügynökség (RUSADA) főigazgatója szerint akár teljes kizárással sújthatja az orosz sportági szövetséget (VFLA) a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (WA).

Szabó Tünde államtitkár a Wada elnökével egyeztetett

20.07.01 15:40

Online egyeztetett szerdán Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és Witold Banka, a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (Wada) elnöke.

A WADA-t aggasztja az amerikai fenyegetés

20.06.27 13:43

A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) aggodalmának adott hangot azt követően, hogy az Egyesült Államok kilátásba helyezte, megvonja tőle anyagi támogatását, ha nem hajt végre komoly reformokat a szervezeten belül.

Dopping: négy évre eltiltották a svéd világbajnok birkózót

20.06.26 06:46

Dopping miatt négy évre eltiltották a svédek olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnok birkózóját, Jenny Franssont, aki így nem indulhat jövőre a tokiói játékokon.

A(z) "Dopping" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Sport

Az év végéig döntenek Oroszország olimpiai részvételéről

Várhatóan az év végéig meghozza határozatát a nemzetközi Sportdöntőbíróság (Cas) Oroszország négyéves eltiltásáról, amelyet a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (Wada) rendelt el - jelentette ki Witold Banka, a Wada lengyel…

Sport

Amanda Kurtovic az idén már nem játszik

A klub honlapján olvasható keddi bejegyzés szerint az átlövő egyezségre jutott az egyesülettel abban, hogy másik – nem Bl-induló – csapatot keres magának és a szezon végéig ott játszik. A norvég állampolgárságú, olimpiai, világ- és…

Sport

Gyurkovics Ferenc országos csúcsot szakított

Felnőtt magyar csúcsot is hozott a súlyemelők országos bajnoksága vasárnap Gyurkovics Ferenc jóvoltából. A pécsiek 41 esztendősen is aktív versenyzője – a válogatott korábbi szövetségi kapitánya – a tatai edzőtáborban rendezett ob…

Sport

Aján Tamás után már az FBI is nyomoz

Aján Tamás, Nemzetközi Súlyemelő Szövetség korábbi elnöke után már az FBI is nyomoz.

 

Kategória ajánló