Donáth Anna hírek

Politikus › Donáth Anna

Donáth Anna: a Fidesz-kormány belföldi bosszúhadjáratát már nem nézi tétlenül Európa

20.10.06 15:55

A Momentum EP-képviselője a CEU-üggyel kapcsolatban Facebook-oldalán azt írja: Orbán Viktor gyűlölete egykori mentora felé a magyar felsőoktatást tette szegényebbé.

Donáth Anna: Tudjuk, hogy bizonyos kormányfők egymásnak fognak falazni

20.10.02 20:25

A Momentum EP-képviselője szerint Németország "enyhébb"szankciós szavazási módszert javasol az EU-s pénzek jogállamisági feltételekhez kötésénél. Ebben a javaslatban Donáth szerint már inkább csak korrupcióellenes, nem pedig…

72 ezer euró EU-s támogatástól esett el egy pécsi civil szevezet

20.09.30 14:24

Donáth Anna, a Momentum Európai Parlamenti képviselője szerint nem a civileknek, hanem a magyar kormánynak kellene igazolnia, hogy nem fogja ellopni a kiutalt EU-s pénz egy részét.

Varga Judit: Polt Péter nem lehet pártkatona, hiszen nem Fidesz-tag

20.09.30 11:49

A momentumos Donáth Annával ült le vitázni a kormány igazságügyi minisztere. Az álláspontok nem voltak meglepők, az sokkal inkább, hányszor vágtak egymás szavába szinte kiabálva a szereplők, miközben a magyar jogállam helyzetéről beszélgettek.

Donáth Anna: Az EU-nak oda kell ütnie, ahol a Fidesz-kormánynak tényleg fáj

20.09.29 14:58

Donáth Anna szerint Németország kiszivárgott javaslata az uniós kifizetéseket a jogállamisághoz kötő rendelettervezetről „gyengítené az állampolgárokat az igazságtalan állammal szemben védő mechanizmust”, és „újra lehetőséget adna a…

Nem hagyják annyiban: az Európai Bizottsághoz fordult a magyar médiaviszonyok miatt az ellenzéki képviselő

20.09.25 17:59

Donáth Anna a Klubrádió és Médiatanács ügyében nyújtott be panaszt az Európai Bizottsághoz. Donáth Anna, a Momentum európai parlamenti képviselője a magyar médiaszabadság védelmében nyújtott be újabb panaszt a Magyar Újságírók…

A(z) "Donáth Anna" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Momentum: Věra Jourovának igaza van, a jogállamiságot nem fenyegetheti veszély

Cseh Katalin és Donáth Anna szerint az uniós támogatások jogállamisági feltételhez kötése elejét veszi a visszaéléseknek és a korrupciónak.

Közélet

Így reagáltak a magyar pártok és politikusok a Szájer-ügyre

„Szájer József botránya a Fidesz teljes erkölcsi csődje!” – írta a Momentum Mozgalom. Az MSZP szerint Borkai Zsolt, Kaleta Gábor és Szájer József a Fidesz családpolitikája.

Politikus

Vétóvita: Varga Judit is véleményt mondott

Az uniós pénzt mielőbb továbbítani kell a rászoruló tagállamoknak, a jelenleg hozzákapcsolt ideológiai témákat pedig később, más fórumon kell megvitatni - mondta el Varga Judit igazságügyi miniszter kedden, a Waclaw Felczak…

Politikus

Jávor Benedek: „A Fideszben csak drog, gangbang partik, jachtok, és piszkos pénz van”

A volt EP-képviselő szerint a kormánypárt keresztény nemzeti politikája csak a fentiek finanszírozása.

 

Kategória ajánló