Donáth Anna hírek

Politikus › Donáth Anna

Donáth Anna: A Fidesz sem számított rá, hogy Kováccsal ennyire kihúzzák a gyufát

19.12.18 08:13

A Momentum elmúlt évéről, a választás éjszakájáról és legmeglepőbb brüsszeli élményéről is beszélt a párt alelnöke és európai parlamenti képviselője a hvg.hu-nak adott interjúban. Donáth Anna szerint Várhelyi Olivérnek nagyon oda kell majd…

Eljárást indítana több EP-képviselő az Orbán-kormány ellen

19.12.11 18:10

Az Európai Bizottsághoz fordul több EP-képviselő a Momentum vezetésével, hogy indítsanak eljárást az Orbán-kormány ellen.

A Momentum identitástipró ideológiája

19.12.08 09:52

Azokat az értékeket, amelyeket elődeink csendes hangyamunkával megteremtettek, a momentumosok most zsetonként herdálják el az egyre mélyebbre züllő európai politikai kaszinóban.

Elfogadhatatlan a Momentum magyar pártok elleni kampánya

19.12.02 07:49

A felmérés szerint tehát a Momentum vezetői hibáztak taktikázásukkal, egyetlen reményük az lehet, hogy erről a magyarok többsége nem hallott.

Balczó: Elfogadhatatlan a Momentum romániai kampánya

19.11.15 12:45

Az országgyűlési képviselő elfogadhatatlannak tartja, hogy Cseh Katalin és Fekete-Győr András is a hétvégi romániai elnökválasztás előtt inkább a liberális román jelölt mellett kampányolt.

Donáth Anna: Büszke felvidéki magyarokról

19.11.11 09:58

Nemzeti traumákról szólva a lehető legpontosabban kell fogalmazni. Ezért szeretném egy félreérthető mondatomat tisztázni.

Büszke szlovák vagy inkább szlovákiai lehet minden felvidéki magyar? Bizony, nem mindegy!

19.11.10 13:03

A magyar–szlovák viszony jövőjéről elmélkedve a magyarországi liberális párt politikusa megjegyezte, hogy az olyan pártokon fog múlni, mint a Progresívne Slovensko és a Spolu, illetve a Momentum, majd - ahogy azt a Via Nova elnöke…

A(z) "Donáth Anna" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Donáth Anna: Újabb rombolást hajtottak végre Orbánék

A magyar kormányfő a következmény nélküli lépéseket bátorításnak veszi.

Közélet

A momentumos EP-képviselők teljesítménye egy GIF-ben

Az elmúlt napokban igazán kitettek magukért a liberális Momentum Mozgalom EP-képviselői. Amellett, hogy a saját hazájukat árulták és Magyarország megbüntetését követelték, még pár grimaszt is elsütöttek. Ez aztán a politikai…

Politikus

A fideszes recept miatt áll a bál Szlovákiában

Robert Fico terve feldühítette az orvostanhallgatókat. 

Politikus

Szeméremsértéssel is vádolja Donáth Lászlót az ügyészség

Ismét kihallgatták Donáth Lászlót, és a lelkész ugyan azt mondta január elején az ATV-nek, hogy szó sincs szeméremsértési ügyről, pusztán könnyű testi sértésről, kiderült, hogy ez nem igaz.

 

Kategória ajánló