Donald Trump hírek

Politikus › Donald Trump

Lehet, hogy mégis alkalmatlan egy választáshoz a blokklánc

20.11.15 15:30

Annak ellenére, hogy Trump elnök még csak óvatos utalásokat tette arra, hogy Joe Biden nyerte a 2020-as elnökválasztást, kellően bizonyosak lehetünk bő 300 elektornál abban, hogy az USA következő elnöke nem az lesz, aki az elmúlt négy évben ellátta…

Hogyan gyűrheti le Biden Trump obstrukcióját?

20.11.15 11:13

Az amerikai történelemben nem példa nélküli, hogy a leköszönő elnök szerint utóda veszélyezteti a nemzetet, ezért nem akarja átadni a hatalmat. Nagyjából kilencven éve ugyanez volt a helyzet, ami megmutatja, mit tehet Joe Biden megválasztott elnök…

Trump: „Szívmelengető látni a hatalmas felvonulást”

20.11.14 20:55

Donald Trump több tízezer híve vonult fel szombaton az amerikai fővárosban, Washingtonban, az amerikai elnök elmúlt négy éves tevékenységét dicsőítve, illetve a választási csalások kivizsgálását követelve. – Még négy évet! – kiáltották a tüntetők.

Trump a Twitteren ismerte el Biden győzelmét

20.11.14 19:31

Donald Trump több mint egy héttel ezelőtti veresége után először ismerte el, hogy Joe Biden nyerte az amerikai elnökválasztást.

A választási eredmények ellen tüntettek Trump hívei Washingtonban

20.11.14 19:14

Donald Trump több tízezer támogatója tüntetett Washingtonban, akik az elnök állításainak hitelt adva úgy gondolják, csalás történt az amerikai elnökválasztáson, amit szerintük Trumpnak kellett volna megnyernie.

Donald Trump: nem hozunk a teljes gazdaságot lezáró döntéseket

20.11.14 07:46

A koronavírus-járványról adott tájékoztatást Donald Trump amerikai elnök a Fehér Ház Rózsakertjében pénteken kora este, és megerősítette, hogy kormányzata továbbra sem hoz az ország gazdaságának teljes lezárását célzó döntést.

Rengeteg furcsaság történik a Trump-féle perek körül

20.11.13 23:28

Továbbra is zajlik a jogi hadjárat, amit Donald Trump amerikai elnök vezetésével a republikánusok indítottak azzal a céllal, hogy feltárják a feltételezett választási csalásokat, és ezáltal megfordítsák a választás végeredményét.

A(z) "Donald Trump" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Trump újra csalást emleget, Biden kissé eltörte a lábfejét

Joe Biden a kertben játszott az egeyik kutyájával, a sérülése nem súlyos. Donald Trump első tévéinterjúját adta a választások óta.

Ország

Karácsonykor tetőzhet Amerikában az újabb járványhullám

A járványügyi figyelmeztetések ellenére a becslések szerint mintegy ötvenmillió ember indult útnak múlt szerda és vasárnap között, hogy az észak-amerikai hagyományoknak megfelelően családtagjaik társaságában töltsék a…

Politikus

Arizonában hitelesítették Joe Biden győzelmét

A demokraták jelöltje mintegy 10 500 szavazattal nyert Arizonában

Nagyvilág

Nem ijeszti meg a vírus a román kézikapitányt

Bogdan Burcea javíthatatlan optimizmussal várja a tornát, Cristina Neagu szerint viszont a koronavírus mindenkinél erősebb ellenfél.

 

Kategória ajánló