Donald Trump hírek

Politikus › Donald Trump

Felmentette Trumpot az Egyesült Államok szenátusa az impeachment végén

21.02.13 22:58

Felmentette Donald Trump korábbi amerikai elnököt szombaton az Egyesült Államok szenátusa az ellene – lázadás szítása vádjával – indított alkotmányos felelősségre vonási eljárás (impeachment) végén. A felsőház az eljárás utolsó tárgyalási napján…

Felmentette Donald Trumpot a szenátus

21.02.13 19:52

A felsőház az eljárás utolsó tárgyalási napján 57:43 arányban szavazott arról, hogy Donald Trump a felhozott vádak alapján bűnös.

Trump ügyvédei szerint az impeachment a demokraták politikai bosszúja

21.02.13 06:46

A demokraták politikai bosszújának nevezte a Donald Trump elleni alkotmányos felelősségre vonási eljárást (impeachment) a korábbi elnök egyik jogi képviselője pénteken.

Fontos ügyeket vetett fel Joe Biden a kínai elnökkel való első telefonbeszélgetése során

21.02.12 11:59

Megvolt az első telefonbeszélgetés Joe Biden amerikai elnök és Hszi Csin-Ping kínai elnök között, melynek során többek között Peking regionális terjeszkedése és az állam súlyos emberi jogsértései ellen emelte szavát az Egyesült Államok vezetője.

Trump elítélését kérték a vád képviselői

21.02.12 09:52

Donald Trump alkotmányos felelősségre vonási (impeachment-) tárgyalásának csütörtöki napján a vád képviselői érvelésük végén arra kérték a szenátust, hogy ítéljék el a korábbi amerikai elnököt.

Trump elleni impeachment: új felvételek kerültek elő

21.02.12 06:31

Több republikánus szenátor is arról beszélt, hogy bár a felvételek meggyőzők voltak.

A(z) "Donald Trump" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Mégsem lesz különálló játék a Cyberpunk 2077 multiplayer

Bár korábban erről volt szó, a CD Projekt RED következő AAA-s játéka nem a Cyberpunk 2077 multiplayer lesz – közölte tegnap a vállalat. Ahogy már egy korábbi cikkben is beszámoltunk róla, a stúdió alapvető stratégiai átalakításon…

Ország

Új erszényesbékafajt fedeztek fel Amazónia perui részén

A Gastrotheca gamma névre keresztelt faj a Gastrotheca nembe tartozik, amelynek tagjai Közép- és Dél-Amerikában honosak.

Politikus

Kiteljesedés előtt az ukrán hibrid háború

Az amerikai elnök, Hunter Biden, a szabadság zsákutcái és a hét éve folyó hibrid háború Ukrajnában. A nemzetközi helyzet erőteljesen fokozódik. Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden egyeztetett telefonon…

Közélet

Áder János és felesége is lerótta tiszteletét Törőcsik Mari előtt

A köztársasági elnök és felesége a Nemzeti Színháznál kialakított emlékhelynél helyezett el virágokat mások társaságában. A Nemzeti Színháznál alakítottak ki egy emlékhelyet Törőcsik Mari Kossuth-nagydíjas, kétszeres Jászai Mari- és…

 

Kategória ajánló