Donald Trump hírek

Politikus › Donald Trump

„Bident egyáltalán nem aggasztják Trump perkeresetei”

20.11.22 11:54

Joe Bident „egyáltalán nem aggasztják” Donald Trump amerikai elnök perkeresetei – mondta Bidedn kommunikációs főtanácsadója.

Globális fellépés helyett golf

20.11.22 08:46

Hogy a még hivatalban lévő amerikai elnök hogyan is vélekedik a nemzetközi együttműködésről, jelzi, két órán keresztül tisztelte meg virtuális jelenlétével a fórumot.

Odaszúrt Trumpnak a frissen megválasztott elnök

20.11.21 21:33

Joe Biden, az Egyesült Államok következő elnöke úgy fogalmazott Donald Trump kapcsán, hogy ő úgy fog bevonulni a történelemkönyvekben, mint a „legfelelőtlenebb elnök, aki valaha hivatalban volt”

Bill Gates nem hisz a szemének, amikor jönnek szembe a róla terjedő összeesküvés-elméletek

20.11.20 20:43

Bill Gates egy nemrég virtuálisan megtartott egészségügyi konferencián arról beszélt, sem ő, sem Donald Trump járványügyi főtanácsadója, Anthony Fauci nem volt felkészülve arra, hogy ennyi összeesküvés-elmélet kel majd szárnyra róluk.

A(z) "Donald Trump" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Trump újra csalást emleget, Biden kissé eltörte a lábfejét

Joe Biden a kertben játszott az egeyik kutyájával, a sérülése nem súlyos. Donald Trump első tévéinterjúját adta a választások óta.

Ország

Karácsonykor tetőzhet Amerikában az újabb járványhullám

A járványügyi figyelmeztetések ellenére a becslések szerint mintegy ötvenmillió ember indult útnak múlt szerda és vasárnap között, hogy az észak-amerikai hagyományoknak megfelelően családtagjaik társaságában töltsék a…

Politikus

Arizonában hitelesítették Joe Biden győzelmét

A demokraták jelöltje mintegy 10 500 szavazattal nyert Arizonában

Nagyvilág

Nem ijeszti meg a vírus a román kézikapitányt

Bogdan Burcea javíthatatlan optimizmussal várja a tornát, Cristina Neagu szerint viszont a koronavírus mindenkinél erősebb ellenfél.

 

Kategória ajánló