Donald Trump hírek

Politikus › Donald Trump

Arra készül az izraeli hadsereg, hogy Trump megtámadja Iránt

20.11.25 23:15

Arra utasították az izraeli hadsereget, hogy készüljenek fel annak a lehetőségére, hogy az Egyesült Államok katonai csapást hajt végre Irán ellen, mielőtt Donald Trump elnök januárban leköszön – állítják az Axiosnak bennfentes források.

Trumpnak vége, jönnek az unalmas Biden-évek

20.11.25 18:49

Donald Trump gyakorlatilag elismerte, hogy veszített, Joe Biden pedig elkezdte felépíteni a meglepetésektől mentes szakértői kormányát.

A(z) "Donald Trump" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Trump újra csalást emleget, Biden kissé eltörte a lábfejét

Joe Biden a kertben játszott az egeyik kutyájával, a sérülése nem súlyos. Donald Trump első tévéinterjúját adta a választások óta.

Ország

Karácsonykor tetőzhet Amerikában az újabb járványhullám

A járványügyi figyelmeztetések ellenére a becslések szerint mintegy ötvenmillió ember indult útnak múlt szerda és vasárnap között, hogy az észak-amerikai hagyományoknak megfelelően családtagjaik társaságában töltsék a…

Politikus

Arizonában hitelesítették Joe Biden győzelmét

A demokraták jelöltje mintegy 10 500 szavazattal nyert Arizonában

Nagyvilág

Nem ijeszti meg a vírus a román kézikapitányt

Bogdan Burcea javíthatatlan optimizmussal várja a tornát, Cristina Neagu szerint viszont a koronavírus mindenkinél erősebb ellenfél.

 

Kategória ajánló