Donald Trump hírek

Politikus › Donald Trump

Lengyelországban az elnök a bűnbak a lassú oltásért

21.01.23 18:14

Lengyelországban számon kérik Andrzej Duda államfőn, miért nem egyezett meg volt amerikai kollégájával Donald Trumppal, akivel igen jó viszonyt ápolt, hogy a lengyelek külön kapjanak az amerikai Pfizer gyógyszergyártó koronavírus-vakcinájából.

Kitalálod, ki az egyedüli, akit követ az elnök?

21.01.23 16:34

Ez már járt a modellnek az elmúlt négy szűk esztendő után, mivel Donald Trump letiltotta Chrissy Teigent a közösségi oldalon.

Biden meghosszabbítaná az atomfegyver-egyezményt

21.01.23 15:33

További öt évvel hosszabbítaná meg az Oroszországgal kötött, a nukleáris fegyverek korlátozásáról szóló egyezményt Joe Biden amerikai elnök.

A Twitter letiltotta Ali Hamenei fiókját, Trumpot fenyegették

21.01.22 20:55

A Twitter pénteken letiltott egy Ali Hamenei iráni legfelsőbb vezetőhöz köthető fiókot néhány órával azt követően, hogy azon egy Donald Trump volt amerikai elnököt fenyegető kép jelent meg.

A(z) "Donald Trump" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Mégsem lesz különálló játék a Cyberpunk 2077 multiplayer

Bár korábban erről volt szó, a CD Projekt RED következő AAA-s játéka nem a Cyberpunk 2077 multiplayer lesz – közölte tegnap a vállalat. Ahogy már egy korábbi cikkben is beszámoltunk róla, a stúdió alapvető stratégiai átalakításon…

Ország

A járvány alatt még nem kértek ilyen kevesen segélyt Amerikában

A válság kitörése óta a legalacsonyabbra csökkent a munkanélküli segélykérelmek száma az Egyesült Államokban - adta hírül a távirati iroda.

Politikus

Joe Biden szerint Izrael válaszcsapásai nem aránytalanok

Anthony Blinken, az Egyesült Államok külügyminisztere csütörtökön közölte: Washington támogatja, hogy az ENSZ Biztonsági Tanácsa összeüljön a jövő hét elején megvitatni az izraeli-palesztin konfliktust.

Közélet

5 millió dolláros váltságdíjat fizetett a Colonial Pipeline

A Bloomberg forrásai szerint a Colonial Pipeline, az USA keleti partvidékének kőolajvezeték-hálózatát működtető vállalat 5 millió dollárnyi váltságdíjat fizetett ki kriptovalutában egy kelet-európai hackerekből álló bűnözői csoportnak - az FBI…

 

Kategória ajánló