Donald Trump hírek

Politikus › Donald Trump

Amit ma a baloldal terrornak hív, az korábban békés tüntetés volt

21.01.08 17:19

Ami Amerikában ostrom és erőszakos támadás a demokrácia ellen, az Magyarországon az ellenzék politikusai szerint békés tüntetés. A washingtoni történéseket Gyurcsány Ferenc erőszaknak, újdonsült ellenzéki szövetségese,…

Végleg felfüggesztette Trump fiókját a Twitter

21.01.08 10:28

Soha többet nem használhatja az elnök kedvenc közösségi felületét. Túlzás nélkül mondhatjuk: médiatörténeti korszak ért véget.

Amerika: elítélik a washingtoni ostromot, de Trump megingathatatlan

21.01.08 09:10

Az amerikaiak túlnyomó többsége elítéli azokat a honfitársait, akik szerdán megostromolták a törvényhozás épületét, ám Donald Trump megítélése nem változott az egy évvel ezelőttihez képest.

Trump ellengyűlést szervezhet Biden beiktatásakor

21.01.08 07:55

Nem megy el Joe Biden beiktatására Donald Trump – jelentette be maga a távozó elnök. Helyette várhatóan gyűlést szervez, amin kampányt indít a megválasztott elnök és politikája ellen – vélte egy vezető konzervatív tanácsadó.

Capitolium-botrány: kipenderíthetik Trumpot a Fehér Házból

21.01.08 07:15

Bár már csak kevesebb mint két hete van hátra Donald Trump elnökségéből, az öt halottat követelő capitoliumi ostrom után ezt is soknak tartja egyre több amerikai képviselő és szenátor, így idő előtt kipenderítenék a hatalomból a székéhez a…

A(z) "Donald Trump" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Melania Trump lett a legkevésbé népszerű first lady

Eddig Hillary Clinton volt a leginkább elutasított elnöki feleség.

Ország

USA-szerte erőszakos tüntetésekre számít az FBI Biden beiktatása miatt

A rendre a Nemzeti Gárda 25 ezer felfegyverzett katonája igyekszik ügyelni.

Politikus

Az EU és a NATO is szorosabb együttműködést vár Biden hivatalba lépésétől

Az Egyesült Államokkal fenntartott kapcsolatok szorosabbá tételén kíván dolgozni a NATO és az Európai Unió a megválasztott amerikai elnökkel, Joe Bidennel – emelte ki Jens Stoltenberg NATO-főtitkár kedd esti Twitter-üzenetében,…

Nagyvilág

Roppant költséges a koronavírus elleni küzdelem

Ana Brnabić kormányfő megerősítette: van pénz a költségvetésben a gazdaság és a lakosság újbóli megsegítésére, a koronavírus-járvány következményeinek további enyhítésére.

 

Kategória ajánló