Donald Trump hírek

Politikus › Donald Trump

Orbán a legmagasabb helyről kapja a jóváhagyást

19.01.24 05:45

Hogyan ösztönzi Donald Trump stílusa az amerikai elnök utánzóit szerte a világban? Erről közölt elemzést a Washington Post, amely a magyar miniszterelnököt sem hagyta ki a cikkéből.

Kim Dzsong Un parancsba adta a Trumppal való találkozó előkészítését

19.01.23 22:24

Utasítást adott Kim Dzsong Un észak-koreai vezető a Donald Trump amerikai elnökkel tartandó következő csúcstalálkozó előkészítésére - jelentette a KCNA észak-koreai állami hírügynökség csütörtökön.

A gazdaság összedől, a piacok meg csak nézik

19.01.23 10:18

Az amerikai küldöttség nélkül kezdődött meg a davosi Világgazdasági Fórum – egy amerikai nagyberuházó súlyos figyelmeztetéseivel. Seth Klarman szerint a befektetők nem törődnek Trump elnök twitteres kifakadásaival, és azzal, hogyan szorult vissza…

A Fehér Házba is meghívták a fake news média áldozatául esett diákokat

19.01.23 07:09

A fiatal gimnazistákat aljas módon próbálták megszégyeníteni a Trump-ellenes liberálisok, azonban ez nem sikerült nekik. Most pedig Donald Trump meghívta őket a Fehér Házba.

Trump megszüntette a fehér házi sajtótájékoztatókat

19.01.23 07:09

Nem lesznek többé rendszeres sajtótájékoztatók a Fehér Házban - jelezte Twitter-fiókján Donald Trump amerikai elnök. Trump a napi sajtótájékoztatók várható elmaradását azzal indokolta, hogy az újságírók szerinte méltatlanul...

Ránéztek Trump Facebook- és Instagram-fotóira, és kiderült, hogy többet számítógéppel manipuláltak

19.01.22 11:39

Donald Trump bevett szokása, hogy a neki nem tetsző írásokra és híroldalakra a "fake news", vagyis az álhír szót alkalmazza, holott egy új kutatás szerint valójában ő az, aki a megtévesztésre játszik.

Ha már megtartják, legalább legyen értelme a második Trump-Kim találkozónak

19.01.21 11:03

Donald Trump amerikai elnök február végén újra találkozik Kim Dzsong Un észak-koreai vezetővel. Ez valószínűleg már önmagában is hiba, azonban ha tényleges eredményeket akar elérni, Trumpnak sokkal gondosabban kell felkészülnie a…

A(z) "Donald Trump" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Donald Trump amerikai elnök visszautasítja az ellene felhozott vádpontokat

Donald Trump amerikai elnök visszautasította az ellene felhozott vádpontokat.

Ország

Vágóhidat látogatott meg Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix amerikai színész egy vágóhídra ment tiltakozni, miután átvette a Joker című film címszerepében nyújtotta alakításáért neki ítélt díjat a hollywoodi színészcéh (SAG) vasárnap esti díjátadó ceremóniáján Los Angelesben.

Nagyvilág

Ukrán repülő: Irán Párizs és Washington segítségét kéri a feketedobozok adatainak olvasásához

Az Iránban lelőtt ukrán utasszállító repülőgép feketedobozai körüli huzavonában Teherán azt közölte kedden, hogy eszközöket kért a francia és az amerikai hatóságoktól a készülékek adatainak kinyerésére.

 

Kategória ajánló