Donald Trump hírek

Politikus › Donald Trump

Trump kedvenc lánya magyar ruhában pózol

Tegnap 11:37

Ivanka Trump, az amerikai elnök lánya a függetlenség napját ünnepelte családjával, az alkalomról fotót is közzétett, amin a híres magyar márka, a Nanushka egyik ruhájában pózol gyerekei társaságában. A Sándor Szandra tervező által létrehozott, mára…

Hatalmas összeggel szállnak be Soros György alapítványai a rasszizmus elleni háborúba

20.07.13 22:55

A Soros György által alapított Nyílt Társadalom Alapítványok hétfői bejelentése szerint 220 millió dollárt fektetnek a következő 5 évben a rasszok közötti egyenlőség támogatásába – számolt be a CNBC.

Fehér Ház: Jó a viszony Trump és Anthony Fauci között

20.07.13 22:40

Donald Trump az elmúlt napokban többször is hangoztatta, hogy nem mindig ért egyet Faucival a koronavírus-járvány alakulását és kezelésének módjait illetően.

Mire lesz képes Trump a járvány és recesszió idején?

20.07.12 17:22

Az USA piacainak jövőjét mérlegelő befektetőkre két egymással ellentétes erő hat: a Covid-19 által előidézett recesszió és az elnökválasztási időszak. A Covid-válság sebessége és mindent átható következményei egész marék homokot szórtak…

Egyre romlik a koronavírus-helyzet a környező országokban

20.07.12 13:58

Egyre romlik a koronavírus-helyzet a környező országokban, de a világ más pontjain is súlyosbodik a járvány. Indiában és az Egyesült Államokban minden eddiginél több új fertőzöttet regisztráltak egy nap alatt. Világszerte csaknem 13 millió koronavírusos…

Futótűzként terjed a koronavírus - már Donald Trump is maszkot húzott

20.07.12 08:52

Egy nap alatt több mint 218 ezerrel nőtt az igazolt koronavírusos esetek száma a világban - még Trump elnök is maszkot húzott, pedig korábban inkább kigúnyolta azt, aki így tett.

Irán nem adja fel az olajipar fejlesztését

20.07.11 10:24

Az iráni olajexport jelentősen visszaesett azóta, hogy Trump amerikai elnök 2018 májusában felmondta a 2015-ben Iránnal kötött többhatalmi atomalkut.

Trump szerint súlyosan károsodott az amerikai-kínai viszony

20.07.10 22:16

Az amerikai-kínai viszonyt a koronavírus-válság "súlyosan károsította" - jelentette ki Donald Trump amerikai elnök pénteken, útban Floridába a repülőgépen vele utazó újságíróknak.

Nanushkában ünnepelte a függetlenség napját Ivanka Trump

20.07.10 12:25

Donald Trump amerikai elnök lánya a magyar világmárka western ihletésű ,“Parx” fantázianevű midiruháját választotta a július 4-i ünnepi hétvégére, amit megörökített a személyes Instagram-oldalára feltöltött több családi fotón is.

A(z) "Donald Trump" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Trump kedvenc lánya magyar ruhában pózol

Ivanka Trump, az amerikai elnök lánya a függetlenség napját ünnepelte családjával, az alkalomról fotót is közzétett, amin a híres magyar márka, a Nanushka egyik ruhájában pózol gyerekei társaságában. A Sándor Szandra…

Ország

Washington szerint orosz zsoldosok aknázzák alá Tripoli környékét

Az amerikai haderő afrikai parancsnoksága szerint ez újabb megsértése az Ensz líbiai fegyverembargójának, ami ártatlan civilek életét fenyegeti.

Nagyvilág

Washington szerint orosz zsoldosok aknázzák alá Tripoli környékét

Az amerikai haderő afrikai parancsnoksága szerint ez újabb megsértése az Ensz líbiai fegyverembargójának, ami ártatlan civilek életét fenyegeti.

Politikus

Előadásokat fog tartani Harry és Meghan

Harry herceg és felesége szerződést írt alá a New York-i székhelyű Harry Walker Ügynökséggel, amely olyan hírességeknek szervez előadásokat, mint Barack Obama, Hillary Clinton vagy Oprah Winfrey.

 

Kategória ajánló