Donald Trump hírek

Politikus › Donald Trump

Trump-ellenességre épít a The New York Times

Ma 00:13

A The New York Times főszerkesztője a munkatársak előtt nyíltan beszél arról: arra a feltevésre építették a hírszerkesztőséget, hogy Trump összejátszott az oroszokkal a 2016-os elnökválasztási kampányban.

"Oktalanság azt várni, hogy Trump veszít 2020-ban"

Tegnap 22:04

Külföldi diplomaták Donald Trump hivatalban lévő amerikai elnök ismételt győzelmére számítanak a 2020-as választásokon - összegezte tapasztalatait vasárnap közölt riportjában a Politico című lap. A lap mintegy 20 külföldi diplomatával...

Gazdasági lassulás, netán válság? Ugyan már!

Tegnap 20:19

Optimistán nyilatkoztak Donald Trump amerikai elnök gazdasági tanácsadói az amerikai gazdaság kilátásárairól vasárnapi televíziós interjúikban.

Saját rajongóját alázta meg nyilvánosan Donald Trump, mert azt hitte, a férfi éppen ellene tüntet egy rendezvényen

19.08.17 13:18

"Annak a fickónak komoly súlyproblémái vannak. Menj haza gyúrni! Dobják már ki kérem+ Még nálam is nagyobb bajai vannak" - harsogta egy kampánygyűlése pódiumáról Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke egy embernek, akit…

Trumpra is ráijesztett a Wall Street, rögtön tárcsázta a bankvezéreket

19.08.17 12:46

Az amerikai elnök telefonon egyeztett a három legnagyobb amerikai bank vezérével a szerdai tőzsdei zuhanást látva. A jelek szerint Donald Trump is aggódik a gazdaság helyzete miatt. A CNBC úgy tudja, hogy a három legnagyobb amerikai bank…

Grönland nem eladó, visszaszóltak az amerikai elnöknek

19.08.16 19:37

Nyitottak vagyunk üzleti ügyekre, de a hazánk nem eladó – üzente az autonóm sziget külügyminisztere.

A(z) "Donald Trump" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Trump-ellenességre épít a The New York Times

Leleplező hangfelvétel átirata került ki az amerikai sajtóba. Ezen a The New York Times főszerkesztője a munkatársak előtt nyíltan beszél arról: arra a feltevésre építették a hírszerkesztőséget, hogy Donald Trump elnök összejátszott az…

Ország

Hadat üzent Katinkának Shane Tusup

Trónfosztásra készül Hosszú Katinka riválisával Shane Tusup. Az amerikai tréner Ilaria Cusinato miatt visszatért a medence partjára.

Nagyvilág

Shatori Walker-Kimbrough és társai történelmet írtak a WNBA-ben

A WNBA vasárnapi játéknapján a Washington Mystics rekordot állított fel az egy mérkőzés alatt értékesített triplákat tekintve.

Politikus

Soros a külügyminisztériumon keresztül próbálta érvényesíteni érdekeit

Soros a 2016-os elnökválasztáson azt várta, hogy Hillary Clinton lesz az Egyesült Államok elnöke, és hogy formálhatja Ukrajna kormányzatát.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló