Dombóvár hírek

Magyar település › Dombóvár

Illatszereket rabolt egy „navajonki” Dombóváron

20.05.22 09:40

Egy helyi férfi követett el rablást egy dombóvári üzletben, de zsákmányának nem sokáig örülhetett, mert a rendőrök rövid időn belül megtalálták.

Hamar megtalálták az ellopott kerékpárt

20.05.21 16:41

A dombóvári rendőrök a napokban visszaadták jogos tulajdonosának az ellopott kerékpárt.

Szörnyű: körbeszámlázással csaltak el áfát

20.05.19 07:38

Körbeszámlázással mintegy százmillió forint kárt okozott a költségvetésnek három ember az ügyészség szerint, ezért vádat emeltek ellenük — közölte a Somogy Megyei Főügyészség. Az ügy 43 éves dombóvári vádlottja 2017-ben a tényleges gazdasági…

Szolgálaton kívüli rendőr fogta el Dombóváron a tolvajt

20.05.04 14:15

Tóth Zoltán rendőr törzszászlós, a Dombóvári Rendőrkapitányság bűnügyi technikusa egy korábbi lopás elkövetőjét tartóztatta fel, amikor a tolvaj éppen az ellopott értékeket akarta leadni egy áruház vevőszolgálatán.

Tesztelések lesznek Tolna megyében is egy országos felmérés részeként

20.05.03 09:22

Dombóvár, Nagykónyi, Tamási és Bonyhád is azon települések között van, ahonnan véletlenszerűen választják ki a lakókat, s végzik el rajtuk a koronavírus tesztet, amennyiben beleegyeznek.

A év rendőrei Tolna megyében

20.04.27 11:23

A év rendőrei Tolna megyében Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 04. 27., h - 10:30 Cser Attila rendőr főtörzszászlós és Noé Attila rendőr törzszászlós érdemelte ki az Év Tolna Megyei Rendőre megtisztelő címet.

Nem figyelt a STOP táblára, elütötte a kerékpárost Hajdúszoboszlón

20.04.25 15:07

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a 48 éves férfi…

A(z) "Dombóvár" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Befejezett nyomozás: dühében szétverte a tűzjelzőt

A dombóvári rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 37 éves férfival szemben folytattak rongálás vétség elkövetése miatt.

Közélet

Lezárták a 4-es utat Törökszentmiklósnál

A rendőrség teljes útlezárás mellett kezdte meg a baleset helyszínelését.

Életmód

Egy 300 kilós embert kellett lehozni daruval, ehhez az épületet bontani kellett

A mintegy 50 fős mentőegység - tűzoltók, rendőrök és orvosok - a dél-franciaországi Perpignan egyik házából mentették ki a 250-300 kilós férfit, aki egy éve kiesett az ágyából, és képtelen volt felkelni a földről. Már tavaly…

Gazdaság

A szétszakadt vonat balladája

Hogyan szakadt szét a mizsei vonat? Most már örökké gyorsabb lesz gyalog menni, mint metróval a Pillangó utcánál? Budapest, Te csodás! rovatunkban Andó Gergely közlekedési szakértő, a Közlekedésvilág lapcsoport…

 

Kategória ajánló