Dombóvár hírek

Magyar település › Dombóvár

Kisteherautó és két autó ütközött össze Dombóváron

20.01.13 07:46

A Pannónia út és a Teleki utca kereszteződését teljes szélességében lezárták. Összeütközött egy kisteherautó és két személygépkocsi hétfő reggel Dombóváron, a Pannónia út és a Teleki utca kereszteződésében. A balesethez a…

Családi pizzát lopott a balfék rabló

20.01.09 09:05

Harisnyából készült maszkban próbált kirabolni egy pizzafutárt a dombóvári férfi, akinek nagy meglepetést okozott a helyi étterem alkalmazottjának ellenállása.

Testkamerát használnak a bántalmazások és támadások megelőzése miatt

20.01.08 15:16

Egyre több jegyvizsgáló használja a testkamerákat a bántalmazások, támadások megelőzése érdekében. A legtöbben a dombóvári, a miskolci és a debreceni térségben kapcsolják be önkéntes alapon a készülékeket.

Meghalt a holland gazdi, dombóvári rendőrök mentették meg az éhező kölyökkutyák életét

20.01.05 08:49

A dombóvári rendőrök egy elhunyt férfi kölyökkutyáit mentették meg azzal, hogy haladéktalanul intézkedtek menhelyre szállításukról. Egy kaposszekcsői férfi 2020. január 4-én tett bejelentést a rendőrségre, mert Magyarországon élő holland barátja …

Saját maguknak árazták le a márkás piát egy dombóvári áruház munkatársai

20.01.02 14:31

A Dombóvári Rendőrkapitányságon tett feljelentést az egyik helyi nagyáruház vezetője, mert az üzlet egyik alkalmazottja jelentősen le talált akciózni több italt, majd szólt a munkatársának, és jutányos áron bevásároltak a piából.

Engedély nélkül vitték el az autót, és össze is törték

19.12.20 08:46

Két dombóvári fiatal egy ismerős autójával ment kocsikázni, amivel balesetet szenvedtek.

Jutalmat kaptak a rákosmenti tűzoltók

19.12.17 18:22

Rákosmente Önkormányzata minden esztendő decemberében karácsonyi rendezvény keretében fejezi ki elismerését a XVII. kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság egész éves kitartó munkájáért.Idén októberben Rákosmente önkormányzata a rákosmenti…

Kiváló művészeket nevelnek ki a szécsényi műhelyben

19.12.17 08:31

A Rózsavölgyi Márk Alapfokú Művészeti Iskola Szécsényi Tagintézménye meghatározó szerepet tölt be a város művészeti, kulturális életében és jelentős kisugárzással bír a környező településekre, ahonnan több növendéke is van az iskolának.

A(z) "Dombóvár" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Varga Gábor dombóvári keramikus-szobrász a Magyar Művészeti Akadémia tagja lett.

Varga Gábor dombóvári keramikus-szobrász februárban a Magyar Művészeti Akadémia tagja lett, amely komoly elismerést jelent számára.

Közélet

A Nagytemplomba betörő gyanúsítottnak rongálás miatt kell felelnie

A rendőrség szerint a 30 éves férfi betört a Debreceni Nagytemplomba, amikor viszont megzavarták, őrjöngésbe kezdett.

Életmód

2-4000 milliárdos mentőscsomagot javasol a kormánynak a MKIK

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) újabb javaslatcsomagot dolgozott ki a koronavírus gazdasági hatásával kapcsolatosan, amelyet a kamara eljuttatott a kormány számára - közölte a köztestület hétfőn az MTI-vel. Az MKIK…

Gazdaság

Amikor jön a vonat, de van aki átakar menni előtte – videó

Életre szóló leckét kapott a vasúti átjáróban egy türelmetlen biciklis.

 

Kategória ajánló