Dombóvár hírek

Magyar település › Dombóvár

Közmeghallgatást tartottak Székkutason

19.12.16 18:31

Lezajlott az év utolsó testületi ülése és közmeghallgatást is tartottak Székkutason, a Murgács Kálmán Művelődési Házban. Szél István, a település polgármestere a Rádió 7-nek elmondta, hogy a testületi ülésen arról döntöttek: továbbra is ugyanaz a cég…

OviZsaru Gyulajon

19.12.13 10:22

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Galló József Általános Iskola és Magoncka Óvodájában jártak a Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársai.

Körmendi az év "Iskola rendőre" Vas megyében

19.12.11 16:25

Az év iskola rendőre programban 2019. évben Kovács Gergely r. főtörzsőrmestert jutalmazták meg kiemelkedő szakmai munkája miatt Vas megyében.

A karácsony sok magányos számára maga a pokol

19.12.10 18:37

Karácsony idején – aki csak teheti -, a szeretteivel tölt minden percet. Évről évre sokan vannak, akik viszont egyedül kénytelenek megélni az ünnepeket, ami mindig embert próbáló feladatnak tűnik. Petrus Márta coach szerint viszont az egyedüllét nem a…

Garázdaság Csibrákon

19.12.09 09:34

Garázdaság Csibrákon Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 12. 09., h - 08:56 A dombóvári rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A(z) "Dombóvár" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Visszakerültek a tulajdonoshoz az ellopott kétkerekűek

A dombóvári rendőrök a napokban visszaadták az október végén eltűnt értékeket.

Közélet

A legfrissebb információk a Madeleine McCann-ügyben

A rendőrség kijelentette, nem fogják abbahagyni a Madeleine McCann ügy nyomozását, amíg lehet tovább folytatják, hiszen az utóbbi időben egyre több dolog derült ki a kislány eltűnésével kapcsolatban.

Életmód

Összeütközött két autó a XII. kerületben

Két személyautó karambolozott Budapest XII. kerületében, az Istenhegyi út és a Zalatnai utca kereszteződésénél. A műszaki mentés céljából az esethez kiérkező fővárosi hivatásos tűzoltók mentőt kértek a helyszínre. Az Istenhegyi utat…

Gazdaság

Elsodort egy embert a vonat Bátonyterenyénél

A sérült elhagyta a helyszínt, hatósági vizsgálat miatt azonban szünetel a vonatközlekedés Kisterenye és Nagybátony között.

 

Kategória ajánló